10 причини, поради които новата ви врата ще впечатли гостите ви!

Входната врата представлява много повече от обикновена входна порта.

По-скоро това е свидетелство за личността на жителите му, в допълнение към задаването на „тон“ за цялата предна фасада.

Ето защо правенето на бизнес със специализиран производител на врати и прозорци е ключът към получаването на висококачествен потребителски продукт, който да отговори на всички ваши нужди. Само производител на входни врати, специализиран в изработени по поръчка входни врати, има способността да проектира продукт с толкова високо качество, че да остави гостите ви в страхопочитание.

Прочетете, за да откриете 10-те основни причини, поради които новата ви входна врата ще впечатли вашето семейство и приятели.

10. Аксесоари

Metalna Vhodna Vrata

Аксесоарите ви позволяват да персонализирате входната врата и да подобрите нейната функционалност още по-конкретно. Аксесоарите включват декоративни корнизи за панели, камбани, чукчета, шпионки, немска пощенска кутия (слот за поща) и отличителни рамки. Ефективният избор на аксесоари определено може да помогне на вашата входна врата да се открои и да подобри не само нейната естетика, но и нейната практичност.

9. Хибриден продукт

Hibridna Vhodna Vrata

Канадски производител на външни врати успешно е усвоил изкуството да проектира хибридни системи за входни врати. Това означава два напълно различни стила на дизайн отвътре и отвън. Например, по-традиционен външен вид на страната в съчетание с елегантен съвременен външен вид. Вашето желание вече може да стане реалност! Или какво, ако искате здравина на външна стоманена входна врата, но все пак бихте предпочели красивия характер на дървото вътре? Това също вече е възможно. Накратко, вашите възможности са наистина неограничени и обвързани само от вашето въображение. Когато не знаете какво да изберете, изберете хибридна врата.

8. Размер

Stilna Vhodna Vrata

Ако пространството и обемът го позволяват, помислете за закупуване на извънгабаритен продукт. Когато се направи с вкус, не само цялата ви предна фасада се възползва от нея, но и цялостната ви домашна стойност. Потърсете помощта на специализиран производител, за да създадете ефектна врата, която несъмнено ще направи изявление.

7. Леснота на работа

Vhodna Vrata Staklo

Известно е, вратите от първокласно качество, проектирани от специализирани производители, работят изключително добре. Отварянето и затварянето се извършват без усилие, без триене. Вашите гости определено ще забележат гладкото представяне на входната врата, ясен индикатор за продукт с най-високо качество.

6.Уникалност

Unikalna Vhodna Vrata

 Мечтаете за оригинална единствена по рода си входна врата? Имате много ясна и конкретна идея за вашата врата, но такъв модел не съществува на традиционния  пазар? След това се обадете на експерти по вратите! Техният екип от дизайнери ще ви помогне да създадете мечтаната врата, тази, която ще отговори точно на всички ваши нужди. Заслепете гостите си с изключителна врата.

5. Дръжка на вратата

Vhodna Vrata Panel Kashta

Ако има нещо, което вашите приятели и семейство със сигурност ще манипулират по време на посещението си, това е вашата дръжка на вратата! Впечатлете ги с тръбна или правоъгълна дръжка за издърпване или свръхсигурна, но лесна за работа система от многоточкови дръжки. За да осигурите оптимална производителност, да го инсталирате професионално от експерти във фабриката.

4. Вид стъкло

Vhodna Vrata Vitrazh Staklo

Тук не говорим за класически термопанелни прозорци, а по-скоро за витражни прозорци, тези цветни парчета стъкло, често сглобени в оловна рамка. В наши дни много малко производители все още предлагат възможност за поставяне на витражи в прозореца на вратата. И все пак тази хилядолетна традиция на изкуството няма равностойност по отношение на колебанията на светлината и декорацията.

3. Цвят

Orange Door

Обикновено се казва, че цветът на входната ви врата е отражение на това кой сте. И така, какво казва вашата врата за вас? Компониран ли си и фин като сиво? Оптимистично и изненадващо като жълто? Енергични и носталгични като червено? Традиционно и спокойно като синьо? Или по-скоро шик и класика като черно? Смейте да бъдете смели. Някои специализирани производители на врати и прозорци дори са способни да създават персонализирани цветове въз основа на мостра.

2. Материал

Dvojna Vhodna Vrata

Защо да не бъдете очаровани, ден след ден, от висококачествен материал за врати? Твърда и здрава, 22- или 24-габаритна поцинкована стоманена врата, покрита с ултраустойчива боя, показва приятно лъскаво и полирано покритие. Дървесината, с нейния характер и несравнимо богатство, винаги ще остане желан материал. Изключително устойчиви на удари, врати от фибростъкло с текстурирано покритие от дървесни зърна, които могат да бъдат боядисани или оцветени, се отличават с високото си ниво на изтънченост и елегантност. С всички тези налични опции, не се колебайте да правите иновации и да се разграничавате от общите блудкави врати, продавани в големите универсални магазини.

1. Изглед

Vhodna Vrata Kashta Gradina

И накрая, изборът на подходящ стил на входната врата за вашата къща е жизненоважен. Класика или авангард? Архитектурният стил на вашата входна врата трябва абсолютно да се вписва в архитектурата на вашата къща. Когато изграждате нов луксозен съвременен дом, не забравяйте да избирате разумно: изберете производител на врати, специализиран в съвременен дизайн. Не позволявайте на една обща и незначителна врата да съсипе вашата фасада. Трябва да има съгласуваност както във външния вид, така и в качеството.