5 причини да си купите врати Gradde за интериорни врати

Изключително много енергия влагаме при подмяната и избора на новите си интериорни врати. Съчетаваме ги с всевъзможни неща, оглеждаме всеки детайл и изчитаме цялата информация в интернет. Звучи доста изтощително и отделно е много загуба на ценно време.

Ето поради тази причина искаме да Ви спестим загубата на време и лутане, като Ви дадем 5 причини да се спрете на тази марка интериорни врати.

Причина номер едно е това, че имат страхотни модели – различни, модерни и с добре съчетани форми. В повечето случай първо забелязваме моделите, които с външния си вид задържат вниманието ни, ето защо посочваме тази причина на място номер едно.

Причина номер две е покритието, по което можете да различите тези врати от другите, които редом се предлагат с тях. Покритието на тези врати е по-добро от естествения фурнир, какво по-хубаво от това? До тук имаме две от пет причини да купите врати като тези. Не са малко, но не са и достатъчни, затова продължаваме.

Причина номер три е ПВЦ езичето на бравата, което Ви осигурява плавно и безшумно затваряне. Вече няма да ви стряска отварянето и затварянето на вратите в дома Ви, защото то ще е съвсем различно от затварянето и отварянето на предишните Ви врати.

Дойде ред за причина номер четири, която е – материала, от който са направени самите врати. Интериорните врати Gradde са изработени от HDF материал, който е изключително плътен материал. Този материал в съчетание с хубавото покритие правят вратите висококачествени и предпочитани. Вратите не се измятат, а покритието не се драска.

На последно място, но не и по важност дойде реда на причина номер пет.  Това един важен фактор, които много от Вас не виждат и това е, че вратите на Gradde са фалцови. Освен стандартното уплътнение на касата, този фалц помага за допълнително уплътняване на вратата.

И като обобщим информацията се получава това:

Фалцови врати изработени от висококачествен материал, със страхотно покритие и безшумно затваряне, предлагани в уникални модели.