Характеристики на блиндирани врати от Серия Панел

Блиндираните входни врати от серия Панел са със регулируеми каси, обхващащи зидове до 34см. Има опция да се покрият и по-големи зидове до 50см, като съответно цената нараства със 70лв, а срока за доставка и монтаж вече е по-голям(поръчкови врати). Касата е метална с включен Г-образен профил за изграждане на праг, което остава като довършителна дейност за клиента.

Крилото на блиндираната врата

То е изградено от два фрезовани MDF панела по 1см. с прахово боядисан метален лист между тях. Пълнежът е от минерална вата, която служи за по-добра шумо- и топлоизолация. Самото крило е с дебелина 7см, от което излизат 6 пасивни шипа и влизат в касата в затворено положение. За успокоение на клиентите дори и някой крадец да реши да изреже външните панти, трудно ще успее да се пребори и с пасивните шипове на крилото.

При тази серия имаме шпионка и чукче, които се разпробиват в деня на монтажа. Ако някой клиент не желае чукчето, може да бъде поставена само шпионката. В цената на вратата са включени и дръжките като клиента може да избере какви да бъдат те. Вариентите са два: с две активни дръжки(отвън и отвътре) или една активна(отвътре) и една пасивна(отвън). Ако се спре на вариант с пасивна дръжка отвън може да се избира между два модела – пасивна дръжка тип пура и пасивна дръжка тип луна.

Блиндирана врата

Вратите са с две заключващи системи, за всяка от които клиента получава по 3бр. ключа. Имат и допълнително резе, което е много подходящ избор за семейства с деца.

Модели, които ще откриете в различни цветове

Някои от моделите (Т100, Т102, Т110, Т587) се предлагат в няколко цвята, което предоставя на клиента богата гама на избор. С оглед на това, че има клиенти, които са с по-малък строителен отвор, някои модели се предлагат в по-малък размер 860/1970мм, а за тези с по-голям отвор или желаещите да разширят и да сложат по-голям размер врата, може да се предложи 900/2000мм.

За финал ще добавя само, че блиндираните врати от серия Панел са с красив и стилен дизайн, подходящи за всеки дом, придаващи му завършен вид и създаващи чувството на уют и комфорт вкъщи.