Характеристики на блиндирани врати от Серия Панел

Входни врати от серията Панел са блиндирани, с каси, които имат способността да се регулират и обхващат зидове до 34 см. Има опция да се покрият и по-големи зидове до 50 см, като съответно цената нараства със 70 лв., а срока за доставка и монтаж вече е по-голям (поръчкови врати). Касата е метална с включен Г-образен профил за изграждане на праг, което остава като довършителна дейност за клиента.

Крилото на блиндираната врата

То е изградено от два фрезовани MDF панела по 1см., с метален плътен лист, който е и прахово боядисан, сложен между тях. Пълнежът е от минерална вата, която служи за по-добра шумо- и топлоизолация. Самото крило е с дебелина 7см., от което излизат 6 на брой пасивни шипа, които се задвижват, когато то се затвори, влизайки стабилно в зида. За успокоение на клиентите, дори и някой крадец да реши да изреже външните панти, трудно ще успее да се пребори и с пасивните шипове на крилото.

Серията идва с чукче и шпионка, които се разпробиват в деня на монтажа. Ако някой клиент не желае чукчето, може да бъде поставена само шпионката. В стойността на вратата са включени и дръжките, като клиента може да избере какви да бъдат те. Вариантите са два – две активни дръжки (отвън и отвътре) или една активна (отвътре) и една пасивна (отвън). Ако се спрете на вариант с пасивна дръжка отвън, може да си изберете между два модела – пасивна дръжка тип пура и пасивна дръжка тип луна.

Блиндирана врата

Вратите са с предимството на заключващи системи (две на брой), за всяка от които клиента получава по 3 бр. ключа. Имат и допълнително резе, което е много подходящо решение за семейство, имащи деца.

Модели, които ще откриете в различни цветове

Някои от моделите (Т100, Т102, Т110, Т587) се предлагат в няколко цвята, което предоставя на клиента богата гама на избор. С оглед на това, че има клиенти, които са с по-малък строителен отвор, някои от видовете се предлагат в по-малък размер 860/1970 мм., а за тези с по-голям отвор или желаещите да разширят и да сложат по-голям размер врата, може да се предложи 900/2000 мм.

Финалните думи ше са ни, че блиндираните врати от серия Панел са с красив и стилен дизайн, подходящи за всеки дом, придаващи му завършен вид и създаващи чувството на уют и комфорт вкъщи.