Детска врата с герои – шанс за повече усмивки

Детската стая има много функционалности. Тя е едновременно спалня, място за игри и учебна площ. По този начин детето получава свободата да разполага със свое собствено пространство, но и се научава на отговорност – да го поддържа в спретнат вид.

Преди да предоставим тази възможност на децата си, трябва да изберем в какъв стил да е интериорът на стаята, както и на интериорната врата, за да се радва напълно на своето лично пространство. Любимите цветове на децата са предимно по-свежите, като зелено, синьо, розово, червено и жълто.

Обзавеждането следва да се съобрази и с възрастта и интересите на детето. Затова интериорът може да е обвързан с конкретна тема, а в най-ранна възраст тя може да е свързана с любим приказен или анимационен герой.

Врата с герой

За кого се сеща Вашето дете, когато мисли за герой? Такъв със свръхчовешки сили или с маска? Е, истината е, че героите са във всякакви форми и те пораждат детски усмивки и радост в очите. Също така пресъздават желанията на децата да бъдат като тях. Момчетата мечтаят да са силни, а момичетата – красиви принцеси или феи.

InteriornaVrataKamStayaС нарастване на възрастта, обаче, детските герои биват заменени от идоли. Това може да бъде някой футболист, актьор или пък известен певец или певица, на които децата искат да подражават.

Къде децата прекарват най-много време

Детската стая е мястото, където децата прекарват 60 процента от времето си. Именно заради това то е изключително важно за тяхното настроение, а също така и за тяхното развитие. На тяхната чувствителна възраст децата са силно повлияни от среда, в която се намират, както у дома, така и извън него. Добре организираното и комфортно помещение влияе положително на развитието им.

Вратите с герои или идоли потапят децата в света на приключенията. Освен това перфектно могат да се съчетаят с актуалните последните години детски фототапети с герои. Съществува и опция за стъклена врата с принт за детската стая, която има безброй опции за дизайн по желание на детето.

Не забравяйте, че детските усмивки влияят положително и върху нас самите.