Gradde – интериорни врати с високо качество

Напълно естествено е всеки от Вас да иска да усъвършенства дома си. Много често промяната или ремонта започват от нещо малко, което прераства в много по-обширна идея. Например, от една смяна на завеси, се стига до промяна в цвета на стените, от там следва и подмяна, дори и на мебелите. С повод или не, промяната вдъхва нов живот на всяко жилище. Ако се замислите – винаги има какво да промените или обновите у дома! Съществуват ясни причини да подмените старите си врати , когато неминуемо е дошло времето им. Може би, сте свикнали с тях, но ако направите крачката към обновяването им или направо към покупката на нови, ще оцените тяхното значение.

Нашето предизвикателство към Вас е да грабнете възможностите, които пазара на врати Ви предоставя! Все пак, вътрешните врати не са нещо, което често сменяте, така че е необходимо да проучите внимателно вариантите на предлагане, преди да вземете окончателно решение.

Защо да предпочетете интериорни врати Gradde?

Интериорните врати, които се отличават сред другите са определено – Gradde! Вече толкова години марката се предпочита от потребителите, заради високото си качество.

Дизайн

Серията предлага не само добри технически характеристики, но и иновативни цветове и форми, създаващи перфектен дизайн. Той е изключително съвременен и модерен. Ако желаете домът Ви да е издържан стилово, да буди възхита у гостите Ви, правейки силно впечатление, Вашите врати трябва да са Gradde! Вратите от серията са подходящо решение, особено ако предпочитате уюта, красота и уединението. Всички тези качества Ви се предлагат в огромно разнообразие от модели, което е наистина впечатляващо! Дайте воля на въображението си – модели с фрезовки или стъкла, съчетание между фрезовки и стъкла, цветни стъкла, стъкла с принтове, плъзгащи или двукрили, изборът Ви е неограничен!

Цветове

цветове Граде

Цветовете позволяват смели съчетания между Вашата светла подова настилка, която перфектно ще контрастира с цветовете от тъмна гама, а именно: Череша сан Диего – прекрасен нюанс на сивото или екзотичния Орех Рибейра – предлагащ незаменим уют.

Може и съчетанието Ви да е между тъмни подове и светли врати. Тук също има цветове, на които заслужено да се обърне внимание. Най-разпространеният е Дъб Вераде, който е популярен и сред паркетните настилки. Той е чудесен неангажиращ светъл цвят, който може да се хармонира с всичко. Не му отстъпва Ясен Вералинга, малко по-студен, но прекрасно, съчетаващ в себе си скандинавски стил.

Специално внимание отделяме на Сибирска лиственица, невероятен бял цвят с леки сиви нишки. Привлича погледа със своята естествена елегантност.

Шведски дъб – самото име издава уют, топлота, а когато го видите оставате без думи. Толкова естествен топъл цвят, че Ви кара да си представите как стоите на топло у дома, с чаша топло кафе или шоколад, а навън е бяла зимна приказка!

Нещо, което определено трябва да е отбележи е, откъде идват имената на моделите от серия Gradde, а именно всеки един модел е кръстен на град или замък в Германия. Чудесен начин да запомните определен модел!

Материал

Разнообразието от цветове и шарки е голямо, но трябва на първо място да се обърне внимание и на дългосрочната експлоатация. Кое е определящо за нея? Това е материалът, от който е направена вратата. При Gradde материалът е от висок клас дървесина. Нарича се HDF, което означава, че дървесните частици, използвани за направата му имат висока плътност. Те са преминали през техническа обработка с преса, която с помощта на спойващи вещества и много висока температура са придобили здрава и много устойчива форма, във вид на плоскости. Вратите са характерни и с устойчивост на влага, така че ще се улесните в избора си, търсейки своите за санитарните си помещения. Разбира се, бъдете разумни и не ги обливайте директно, тяхната защита е само срещу изпарения.

Вратите са леки, но здрави! Затварянето им се извършва с лекота и е безшумно. Това се дължи на ПВЦ материала, от който е изработен езикът на бравата. Фалцовото крило – ръбчето, с което разполагат вратите, от своя страна допринася за перфектното плътно затваряне и изключително гладкото прилепване, което има отношение към изолацията на стаите.

Интериорните врати Gradde имат какво да предложат за всеки стил и вкус. Предлагат Ви не само елегантност, но и красота съчетана с уют!