Интериорни врати

Показване на 1–32 от 179 резултата

Интериорни врати с най-добро качество на пазара за врати в град София може да намерите единствено при нас във Врати Експерт. Вие ще можете да допълните интериора си лесно, благодарение на голямото разнообразие от модели. Отличаващи се с неповторимо качество и уникален дизайн на изработката, предлаганите от нас врати ще Ви влязат в употреба много години напред. Ние ще Ви помогнем в избора на страхотна вътрешна врата спрямо Вашия бюджет и финансови възможности.

Украински интериорни врати Sil Lux

Интериорна врата Sil Lux 3013 Избелен дъб

 • Вратите от серия Сил Лукс придават усещане за стил и модернистичност във Вашия апартамент, къща или офис.
 • Предлагаме Ви различни модели – с остъкление или без. Моделите, които са без остъкление са фрезовани, а ако желаате напълно изчистен вид, предлагаме и модели без фрезовка.
 • Вратите са изградени от две 6мм HDF плоскости.
 • Покритието на интериорните врати Сил Лукс е “LVC” – винолов филм.
 • Украинските интериорни врати предлагат най-различни вариации на всеки модел, както откъм дизайн, така и откъм цветове.
 • Разгледайте нашите подбрани предложения и придайте уют и елегантост в жилището си, с нашите врати на достъпни цени.

Интериорни врати Gradde

Gradde Zwinger Ribeira

 • Интериорните врати Граде гарантират дългогодишна употреба, понеже се произвеждат по специална иновативна технология.
 • Тяхното покритие Graddex, което Ви гарантира високо качество и дълга експлоатация. Покритието представлява има в състава си дървесни частици и целулоза, а отвътре е запълнен с лакове и меланинови смоли. По този начин HDF плоскостите стават по-устойчиви на наранявания.
 • Интериорните врати от серия Граде са изключително устойчиви и стабилни. Те придават завършеност на интериора чрез цялостното обличане на крилото.
 • Вратите се предлагат с остъкление, без остъкление, фрезовани или изцяло изчистени.

Вътрешните врати са подвижни конструкции, проектирани и изработени за вътрешна употреба. Основната им функция е да осигуряват достъп и изход към стая или друго помещение вътре в жилището.

Интериорните врати се използват в жилищни и търговски обекти, за да:

 • осигурят уединеност;
 • помагат за намаляване на шума от други стаи и помещения на сградата;
 • отдели едно вътрешно пространство от друго;
 • помагат при вентилацията и проветряването;
 • осигуряване на светлина в помещението.

Интериорните врати трябва да са изградени с по-високо ниво на издръжливост, за да могат да издържат на многократна употреба. Вътрешните врати могат да се използват и за ограждане на душове, килери и други специални интериорни пространства. Материалите използвани за направата на тези врати се избират въз основа на предназначението им и необходимата функция. Тези фактори включват необходимост от сигурност, дълготрайност, желана видимост и естетически вкус. Всичко това е важно, за да функционират правилно Вашите врати. Така ще избегнете проблеми като невъзможност за отваряне и незатваряне.

Напоследък необходимостта от красиво проектирани жилища с прекрасен интериорен дизайн повиши търсенето на модерни интериорни врати, които могат перфектно да се съчетаят с дизайна, а също така да дадат на къщата нотка на класа и завършеност.

Жилищните интериорни врати имат богат избор от дизайни, форми, конфигурации, размери и естетика поради акцента, който е поставен върху потребителите на тези характеристики. Когато се избира вътрешна врата има няколко фактора, които са от съществено значение за направата на най-добър избор:

 • височината и ширината трябва да съвпадат с мястото за монтаж, за да се гарантира правилното прилягане;
 • блокиране или намаляване на шума;
 • изисквания за устойчивост и здравина;
 • пространство, което да е достъпно и от двете страни на вратата;
 • възможност за отваряне в еднопосочна или двупосочна посока.

Избраните от Вас материали за Вашата интериорна врата играят ключова роля в нейното качество и естетическа привлекателност. Докато вкусът и стилът са важни за разглеждане, също така е важно да се вземат предвид и други фактори, като цена и функция.

Интериорните врати и естетическия вид на дома

Освен осигуряването на функция и безопасност във Вашия дом, интериорните врати наистина могат да добавят много към естетическия и цялостния характер на Вашия имот. Затова определено си струва да инвестирате времето в избора на правилните интериорни врати, тъй като те ще имат драматичен и дълготраен ефект върху външния вид и усещането на вашия дом.

Независимо дали предприемате цялостно обновяване на стаята или просто замествате съществуващите врати, ние притежаваме богата гама от вътрешни врати, предлагани в множество различни стилове, материали и облицовки, за да ви помогнем да намерите точно това, което Ви е необходимо, за да трансформирате жилищното си пространство. Интериорните врати са лицето на всяко едно помещение във Вашия дом. Една интериорна врата трябва да бъде красива, да е съобразена цветово и стилово с целия интериор на дома. Основната ѝ функция е да разделя отделните помещения в жилището. Точно с това нашите експертни консултанти ще Ви помогнат. Ще ви насочат към най-точния избор за Вас и нуждите Ви.

Ние сме Вашия надежден приятел за качествени и красиви врати за Вашия интериор. Предлагаме Ви да изберете измежду невероятно широко многообразие от продукти с неповторимо качество на изработка и модерен дизайн. Завършете визията на своя дом с тях и му придайте свежест и уникалност. Също така, ние Ви обещаваме бърза и експресна доставка и монтаж извършен от професионалисти с огромен опит.

Интериорни врати Сил Лукс

Защо да си закупите интериорна врата от Експерт София?

 • Предлагаме индивидуални консултации.
 • Компетентен подход спрямо всеки един клиент.
 • Благодарение на огромния ни опит ще Ви осигурим избор на най-хубавите и правилни вътрешни врати за Вас.
 • Много рядко получаваме рекламация за наш продукт.
 • Уважение към всеки един наш клиент.
 • Ниски цени.
 • Богата гама вътрешни врати.
 • Лоялност.
 • Качествен монтаж.

Вътрешни врати със страхотно качество в София

Граде – интериорни врати, произведени по иновативна и специална технология, използвайки модерно оборудване и са едни от най-здравите врати на пазара. Изпъкват с изчистен и стилен дизайн, подхождащ на всеки модерен дом или офис. Използваните материали за тяхната изработка притежават еко произход, който щади природата. Марка Gradde е топ производител на вътрешни врати, спрямо критерии за качество, иновативни технологии и цена. Към тези критерии спада и политиката им за околната среда и опазването ѝ. Прилага се строг контрол и управление на качеството на всеки етап от производствения процес, подборът на материали и процес на оценка на крайния продукт. Стабилни и стилни, те са най-качествените врати за Вашия интериор, които се продават в град София. Разнообразната гама от елегантни стъклени орнаменти и цветове, правят Вашия избор още по-голям и разнообразен. Притежават заоблени ръбове, които им позволяват да легнат идеално и лесно върху уплътнителя на касата. Те са безопасни и сигурни.

За да сме лидер в бранша с врати, ние залагаме на иновационните решения, за да задоволим и оправдаем високите очаквания на клиентите. Желаем да подобрим техния жизнен стандарт. Точно такива са вратите Граде – функционални и с естетика.

Огромното ни разнообразие от вътрешни врати се предлага на невероятни изгодни цени.
Материалът на крилото е HDF, като покритието може да бъде Graddex Klasse A или Graddex Klasse A++. Уплътненията на всяка интериорна врата са гумени като цвета е в зависимост от цвета на самата врата. Размерът на самата врата може да бъде 948/1995мм, 648/1995мм, 748/1995мм, 848/1995мм.

Интериорни врати Gradde от клас A

Покритие Graddex Klasse A

Представлява декоративен слой от целулоза и дървесни частици, пълни с лакове и меламинови смоли. Те защитават от надраскване и придават допълнителна здравина на плоскостите от HDF.

Покритие Graddex Klasse A++

Многопластово покритие от дървесни частици, които са вертикално разположение. Те са пълни с меламинови и синтетични смоли и защитен лак. Използва се иновативна технология Hartfein на Gradde. Тя осигурява устойчивост на вода на изделието и клас на устойчивост от надраскване A++.

На пазара у нас все повече интериорни врати са с марка и качество Граде. Всичко това е реализирано чрез непрестанен растеж на гарантирано качество и доволни клиенти. Ние от врати Експерт държим много на доволните клиенти и за това подхождаме към всеки един индивидуално спрямо неговите желания. Това е и причина ние да сме водещ дистрибутор на пазара на интериорни врати в България. Отличителни черти на вратите Граде са отлично качество, функционална безопасност и дълъг експлоатационен живот.

Вътрешните врати, които предлагаме ще обновят и актуализират всички помещения в дома ви – спалня, дневна, кухня, килер. За да предадем един прекрасен и перфектен завършек на Вашия интериор ние се грижим и за най-малката подробност или детайл при работата си с Вас. Служителите ни са сред малкото в бранша, които са квалифицирани според най-новите стандарти за работа с врати. Използваме съвременни технологии, с които успяваме да реализираме всеки един проект и да задоволим индивидуалните желания на клиентите.

Висококачествени покрития

Вратите Gradde се отличават с висококачествени покрития, които са устойчиви на надраскване. Съобразени са с последните тенденции в интериорния дизайн, като се предлагат в модерни варианти с дървесен декор. Тази серия вътрешни врати се предлага в уникални и невероятни цветове. Можете да изберете измежду:

 • Дъб Вераде;
 • Сибирска лиственица;
 • Ясен Вералинга;
 • Череша Сан Диего;
 • Шведски дъб;
 • Орех Рибейра;
 • Антрацит мат;
 • Бял мат;

Интериорните врати, които предлагаме са фалцови. Това означава, че касите са регулируеми, притежават плаващ перваз, а посоката на отваряне е наляво или надясно. Дебелината на крилото е 40мм, а материалът използван за изработка е HDF. Това е технология, при която дървесните влакна първо се изсушават и после се пресоват на определена температура. Предимствата на HDF като материал са:

 • голяма твърдост;
 • голяма устойчивост;
 • висока резистентност на мухъл;
 • hdf плочата е гладка;
 • лесен за обработка – рязане, боядисване, пробиване;
 • висока стабилност.

Интериорни украински врати Сил Лукс на страхотни цени:

Интериорните врати от украинската серия Сил Лукс се открояват с уникален и модерен дизайн. Ние от Врати Експерт ги предлагаме в различни варианти – остъклен и фрезован, с разнообразни цветове, които задоволяват всеки един вкус – стандартен и нестандартен. Разнообразието от цветове на тези страхотни врати се състои от:

 • Избелен дъб;
 • Снежен бор;
 • Райски орех;
 • Японски бонсай;
 • Златен кестен.

По този начин ние предлагаме цветове, които покриват както по-светлия, така и по-тъмния интериор. Първите два цвята спадат към светлата гама, а останалите три – към тъмната гама.

Украинските интериорни врати, серия Sil Lux, имат крило, което е съставено от 6мм HDF плоскости. Тя е с подсилена рамка, която е също от HDF. Върху самото крило има “LVC” покритие, което представлява винилов филм.

Сигурно се питате защо е използван HDF материал вместо MDF? MDF идва от Medium Density Fibreboard, което ще рече плочи от дървесни частици със средна плътност. Част от характеристиките на MDF са:

Интериорни врати Sil Lux

 • съдържание на влага – 5 – 10%;
 • увеличение на съдържанието вода след 24 часа в % – 7 – 9%;

Спрямо тези възможности, които предлага MDF материала, HDF е с малко предимство. При него увеличението на съдържание вода след 24 часа е 5%.

HDF материал – описание, характеристики

HDF представлява дървесни влакна, които първо се сушат, след което се пресоват на точно определена температура. После се смесват с различни субстанции. Понеже са компресирани при малко по-висока плътност спрямо MDF, стават по-устойчиви и твърди. Освен тези плюсове, HDF материала предлага голяма шумо и топлоизолация.

Крилото също така е безфалцово, което ще рече, че при затворено положение, то попада в една равнина със стената. По този начин фугата, която се получава между касата и крилото ще остане видима т.е. няма да бъде покрита. При фалцовите врати не се получава такова разстояние, защото крилото го покрива.

Размерите на крилото са следните: 700 / 1970мм, 800 / 1970мм. То може да се коригира във височина, ако това е нужно.

Дойде време и за касата. Касата може да бъде два вида – регулируема каса „Панел” и регулируема каса „Стандарт”.

Каса Панел

С каса „Панел” можете да облечете металната каса, с която разполагат повечето панелни жилища. Няма да е нужно да къртите, като единствено се намаля минимално светлият отвор. Тя е съставена от един стационарен и един плаващ перваз. Също така е направена от HDF материал. По този начин печелите, че няма да махате касата и ще имате елегантна интериорна врата. Размерите, в които се предлагат са в зависимост от касата и крилото. За височина от 55мм до 85мм и широчина 2030мм на касата, крилото може да бъде 600, 700 или 800мм. За височина от 130мм до 160мм и широчина 2030мм на касата, крилото може да бъде 800мм.

Каса Стандарт

Каса „Стандарт” е с плаващи прави первази, които са разположени от двете страни на стената. Размерите на крило с каса и уширителна планка са: 780 или 880мм / 2100мм.
Первазите са направени по същата технология като касата и крилото. Така се придава на вратата един цялостен и завършен вид.

Тези врати са инвестиция за много години напред, понеже са изключително издръжливи на износване. Ние с радост и удоволствие ще Ви помогнем в решението и избора на нужната и перфектна врата за Вас – разнообразните модели, които предлагаме ще помогнат за това.

Вратите от серия Сил Лукс са изключително стилни и модерни. С тях, Вашата къща, апартамент или офис ще придобият модерна визия. Благодарение на многото вариации, цветове и модели, с които разполагат със сигурност ще откриете точната за Вас.

Прегледайте невероятния ни асортимент от вътрешни врати за жилището и офиса. При нас врати Експерт София ще откриете това, от което имате нужда и търсите!

От избор до монтиране на интериорни врати

Несъмнено целият процес в избора и монтиране на нови интериорни врати е дълъг и сложен. Именно това най-често плаши хората, които тепърва купуват чисто ново жилище или са в процес на ремонт. Това е напълно разбираемо, след като от това зависи цялостната визия на Вашия дом. Изборът при нас е голям, но това е с цел да имаме модел, който перфектно да пасне на изискванията и очакванията на всеки наш клиент.

Какъв тип интериорна врата е за вас

Правилият избор определено не идва ей така. Трябва да помислим за много фактори, преди да закупим вратите. Не искаме все пак да дадем пари за нещо, което не ни харесва. Най-напред посетете нашия магазин. Направете това, защото при нас ще бъдете посрещнати от експертни консултанти, които ще Ви помогнат в точния избор на нови интериорни врати. Впрегнете своето въображение и си представете своя дом – обновен, модерен и уютен.

Интериорна врата от серия SIL LUX

Не забравяйте, че чрез избора на интериорни врати за дома или офиса, Вие изразявате себе си и своята същност. Разбира се, всеки човек е различен. Може да си падате по класически стил на вътрешния интериор, да сте фенове на природата и разчупеното, или да искате модерен и изчистен вид на вратите и на интериора.

Вътрешните врати зависят не само от вашата представа, ами и от това как сте обзавели интериора в дома си. Това включва: цвета на стените, пода, мебелировката и всеки един предмет, който може да развали добрата естетика. Да, комбинацията от цветове и дизайни е голяма и трудна, но в крайна сметка всички търсим баланс.

Заповядайте при нас. Очакваме Ви!