Избор на детайли за входната врата

Направете някои промени

Звънецът на входната врата е необходимост, но това не означава, че трябва да е светски. Помислете извън кутията за забавен обрат към традицията – можете да изберете елегантен и съвременен видео звънец за допълнителна сигурност, месингов бутон за класически външен вид или дори монтирана на стена камбана в тюркоаз, която със сигурност ще накара посетителите да се усмихнат.

Запалете го

Светлините на верандата служат както за практическа, така и за естетическа цел. Моделите, активирани с движение, могат да ви помогнат да се ориентирате по пътя при завръщане вкъщи след настъпването на нощта, както и да възпират потенциалните нарушители. С множество налични дизайни те могат също така да създадат атмосфера към входната врата и да помогнат за оформяне на вашия вход.

Експериментирайте с уникално осветление

Създайте закачливо първо впечатление с цветна входна врата и осветление по поръчка. Тази забавна веранда е перфектно балансирана схема, съчетаваща лимоново жълто с ослепителна неонова буква с височина един метър в кралско синьо.

Направете реформи

Първото нещо, което трябва да имате предвид при избора на входна врата, е стилът и да бъде съобразен със стила на останалата част от къщата. Опитайте се да изберете симпатичен дизайн. Ако се двуумите, направете проучване на историята на къщата си.

Изберете въртяща се врата

Повечето входни врати са окачени на рамка на врата с традиционни панти, но въртящите се врати са нагоре в съвременните домове. Фиксирани с шарнири отгоре и отдолу панти, те са особено подходящи за много тежки врати, разпределящи тежестта по-равномерно.

Изберете колониален стил

Направете царствен вход с класическа входна врата в колониален стил. Формални по дизайн и приятно симетрични, те са ценен естетичен избор.

Входна Врата в модерен стил

Тук високите прозорци на вратата и страничните ламперии не позволяват на светлината да нахлуе във входния коридор, като същевременно запазват неприкосновеността на личния живот.

Изберете грузинска врата

Известна със силно майсторство и внимание към детайла, грузинската входна врата традиционно се отличава с ламперия и остъклена решетка на прозореца. Обикновено боядисан, този стил на входната врата е подходящ за селски дом или вила Тук този синьо-сив дизайн е красиво компенсиран с арка от листа и богато украсени корнизи.

Глазура в ролки

Ако имате вътрешна врата на верандата или живеете в затворен имот, напълно остъклената входна врата е чудесна опция, която ще придаде незабавен фактор уау на фасадата на дома ви и ще привлече много естествена светлина. Закаленото стъкло и най-новите заключващи системи ще ви гарантират сигурност.

Изберете двойна врата

Двойната входна врата ще придаде на входа на дома ви царствено усещане. За по-лесно отваряне едната врата може да е пасивна, докато другата да е активна и да се използва ежедневно. Този широк дизайн не е само естетически приятен, но дава възможност да премествате обемисти предмети като легла и дивани с лекота.