Как да надстроите дома си с интериорни врати

Както винаги, основната дилема в домашния дизайн е как да определим новите интериорни врати. Дори ако къщата вече е била проектирана, средният жител не се отказва от пълното разследване на това, което иска да постигне при смяна на вратата. Нашият съвет е да не правите компромис на врата, която блокира шумове отвън, реализирайки добро ниво на непрозрачност. Също така, човек не трябва да се отказва от добро ниво на оцеляване, доказано с дълъг период на гаранция от продавача на вратата. Освен тези важни функционални знаци, трябва да се помисли и за параметрите на дизайна на стаята му.

Проектирайте интериорните си врати

Ето кратко ръководство за проектиране на вашата нова интериорна врата. Дизайнът на вратата не е толкова сложен, колкото може да се мисли, но има някои начини, които вие трябва да знаете, за да започнете процеса. Пожелаваме Ви успешен дизайн на дома и много удобна врата за много години.

Изберете вида и параметрите на вашата врата

Измерете съществуващата врата или входа, като проверите размера в ширина и дължина. След това решете, дали искате врата, която изпълнява добро ниво на непрозрачност и врата, която е лесна за отваряне или затваряне. Можете да изберете врата без прозорци, врата от нашата колекция без прозорци или прозорци от същата колекция. Когато правите това, вие давате реална възможност да подобрите вида на вратата със стъклена декорация.

Как да определите външният вид на аксесоарите?

Аксесоарите включват задните панти и дръжката. Препоръчваме ви да изберете модел, в който пантите са скрити зад частта на главната врата. Това ще ги спаси от ръждясване за дълго време. Също така препоръчваме на дръжката, която е пропорционална на размера на помещението. Ако е много малко, изберете малко дръжка и т.н. Цветът на дръжката може да бъде същият като този на вратата или на противоположния, за да се получи лъскав вид.

Изберете цвета на вратата

Как да определите цвета на вратата?

Цветът на вратата трябва да бъде избран в зависимост от общия вид на стаята: реколта или модерна. Старинна стая обикновено е дървена стая с дървени маси, столове и шкафове. Кафява оранжева наклонена врата трябва да свърши работа, но ако характерът на дървото ви е по-тъмен, склонен към силния червен цвят, трябва да се избере подходяща врата.

Вашият цвят на вратата е много важен за успеха на дизайна. Цветът трябва да отговаря на съществуващите изгледи в къщата и особено в конкретната стая и нейната площ. Изберете вратата, като прегледате предишните цветове около входа и решете по тенденцията на гледките, които виждате пред очите си. Кафявата дървена врата би била отлична за къща на дърва, а бяла врата би била отлична за модерна къща на бял цвят.

Изберете формата на щурца

Как да определите формата на рамката?

Формата на рамката обикновено се определя от стила на стаята: градски или селски. Кръглата рамка на вратата е по-добре комбинирана в стаи в селски стил, отколкото правоъгълна, която е перфектна за стаите в градски стил.

Рамките на вратите са много важни при проектирането на къща. Ако това е селска къща, по-добре да изберете кръгла рамка за всяка врата, а ако е градска къща, то е по-добро от правоъгълна горна част.