„Направи си сам” Хелоуин декорации – Част II

Продължаваме със следващите идеи за домашно направени декорации за вашата врата, които ще зарадват и най – унилите от вас. Все пак карантината, за добро или лошо, ни принуждава да стоим повече вкъщи. Защо да не направим престоя си по-приятен с  тези  забавни / шегуваме се , не са забавни а страаааааааааааашнииииииииии / декорации.

Домът на Баба Яга?

Ако планирате да носите костюм на вещица тази година, защо не украсите вратата си с метли? Съчетаването на вашия костюм с декорациите ви винаги е добра идея.

Покрийте  вратата с  метли: Пробийте малки дупки в дръжките на две големи метли. Чукнете пет малки пирона във входната ви врата. Закачете две метли, сочещи надолу. Закачете трета голяма метла и две малки “вещерски коли” сочещи нагоре.

„Виждам те”

Вашата входна врата и саксийните растения ще ГРАБНАТ очите на минувачите. Изрежете зениците от филц, прикрепете с лепило и ги поставете върху различни стиропорени топки или полусфери. Използвайте двойно залепваща лента, за да прикрепите очите към вратата или шишчета, за да ги забиете в саксията.

Чудовищна врата

Този космат лилав екстериор означава, че не е нужно да се притеснявате, че ще изплашите най-младите си съседи – само го вижте колко е сладък. А и кой би се стреснал от тези зъбки .

Направете вратата на чудовище: За да направите очи, нарисувайте черни кръгове върху две 8-инчови полутопки от стиропор; оставете да изсъхнат. Нарисувайте отблясъци в зениците. Изрежете миглите и веждите от черна пяна. Нарежете две 16-инчови квадратчета и залепете изкуствена лилава козина. Залепете очните ябълки в центъра и миглите отгоре. Добавете връв отзад на всяко око за окачване. Окачете пухкавата му козинка с двойнозалепящо тиксо.

Използвайте стълба или стол за да закачите очи над вратата. Залепете веждите на място. За зъби използвайте конуси от пяна и след това прикрепете към горната част на рамката на вратата с тиксо.