„Направи си сам” Хелоуин декорации – Част II

Продължаваме със следващите идеи за домашно направени декорации за Вашата врата, които ще зарадват и най-унилите от Вас. Все пак, карантината, за добро или лошо, ни принуждава да стоим повече вкъщи. Защо да не направим престоя си по-приятен с  тези  забавни / шегуваме се, не са забавни, а страшни / декорации.

Домът на Баба Яга

Врата с декорация от метли

Ако планирате да носите костюм на вещица тази година, защо не украсите вратата си с метли? Съчетаването на Вашия костюм с декорациите Ви, винаги е добра идея.

Покрийте  вратата с  метли: Пробийте малки дупки в дръжките на две големи метли. Чукнете пет малки пирона във входната ви врата. Закачете две метли, сочещи надолу. Закачете трета голяма метла и две по-малки, сочещи  нагоре. Вече вратата доби, друг вид, нали?

Виждам те!

Врата с декорация очи

Вашата входна врата и саксийните растения, ще грабнат очите на минувачите. Изрежете зениците от филц, прикрепете с лепило и ги поставете върху различни стиропорени топки или полусфери. Използвайте двойно залепваща лента, за да прикрепите очичките към вратата или шишчета, за да ги забиете в саксията.

Чудовищна врата

Този космат лилав екстериор означава, че не е нужно да се притеснявате, че ще изплашите най-малките си съседи – само го вижте колко е сладък! А и кой би се стреснал от тези зъбки?!

Врата с декорация чудовище

Направете вратата на чудовище: За да направите очи, нарисувайте черни кръгове върху две полутопки от стиропор, оставете да изсъхнат. Нарисувайте отблясъци в зениците. Изрежете миглите и веждите от черна пяна. Нарежете две по-големи кръгчета и залепете изкуствена лилава козина. Залепете очните ябълки в центъра и миглите отгоре. Добавете връв отзад на всяко око за окачване. Сложете пухкавата му козинка с двойнозалепящо тиксо.

Използвайте стълба или стол за да закачите очи над вратата. Залепете веждите на място. За зъби използвайте конуси от пяна и след това прикрепете към горната част на рамката на вратата с тиксо.