Нови тенденции в интериора и техен аналог при вратите

Входните вратите са от ключово значение за всеки дом. Освен функционалност, те трябва да имат и красив и отговарящ на очакванията на притежателите им вид, който да се вписва с всичко останало в жилището и да допълва, както вътрешния дизайн, така и екстериора му. За да бъдете по-компетентни и да можете да насочите правилно в лутането между различните модели, ще е полезно да се запознаете с някои от най-новите тенденции в света на входните врати.

Естествени материали

Все по- търсени са естествените материали. Освен факта че са здрави и устойчиви, те будят усещане у хората за сигурност и спокойствие. В интериора, хората все повече предпочитат повърхности от естествен гранит, мрамор, дори бамбук – това са сред най-търсените материали. За да сте в крак с тенденциите погледнете към предложенията за входни врати от естествени материали.
Два от най-новите ни модели врати са с крило с естествен камък. Това ги прави устойчиви на външни условия и отлични за монтиране, както на апартамент, така и на къща. Представяме Ви модели DT 1306 и DT 1307!

Модели DT-1306 и DT-1307

Картал 1307Имат изключително модерно излъчване, благодарение на двата си естествени панела от каменен фурнир. Освен това между тях са поставени още двe 8 мм. MDF плоскости, лист от 1,2 мм. метал и сърцевина изпълнена с минерална вата. Всичко това прави крилото с обща дебелина от 70 мм., устойчиво на външни условия и голяма стабилност.
Заключването на моделите е представено 2 ключалки с по 3 на брой активни шипа, които се отключват независимо, а допълнителните 6 шипа (пасивни), допълват още повече сигурността на вратите. Касата е метална, с праховобоядисано покритие. Тя се регулира и има первази от двете страни.

Естествени мотиви

Наблюдава се повишаване на интереса и към естествените мотиви като цветя, листа, животни. Могат да бъдат комбинирани идеално с дървесните мотиви, които и до днес остават търсени. В тази насока също разполагаме с модели, които могат да покрият тези изисквания. Те са съчетание от дърво и неутрални цветове, като антрацит и класическия бял цвят. Тази комбинация създава модели, който лесно могат да се впишат във всеки дом.

​Модел PVC -1177

Картал PVC-1177При този атрактивен модел входна врата, не остава незабелязано стилното покритие от PVC фолио, което е с завидната дебелина от 200 микрона. Не мислете негативно за думата „фолио“. Това покритие осигурява изключителна устойчивост от наранявания и надрасквания. При крилото, не е правен компромис – отново е с дебелина 70 мм., съставено от MDF материал в комбинация с метал и изолация от минерална вата. По никакъв начин не отстъпва на другите ни модели и по сигурност на заключващите системи. Тази стилна входна врата добавя уникално излъчване на жилищата и лесно се съчетава с най-модерните и актуални цветове в интериорния дизайн днес.

​Модел LLINA

Триумф Llina

Рибената кост и шевронът остават популярни форми и до днес. Естественият паркет няма да е единственото място, където ще можете да ги видите. Много дизайнери вече вмъкват тези мотиви и по стени и тавани, различни плотове, маси. Разбира се, вратите не остават назад. И при тях се срещат все повече модели с подобни форми.

Серия Триумф е една от най-новите ни попълнения сред входните врати. Представяме Ви модел LLINA. Нейният изчистен, но в същото време толкова модерен външен вид, би допълнил перфектно интериор с подобни мотиви. МДФ панелите на крилото са с фрезовка и допълнително ламинирани. За стабилността е вложен отново метален лист между тях, а изолацията е осигурена чрез минерална вата. Касата е с възможност за регулиране от 150 мм. до 500 мм., с двустранни первази. Отново заключването е чрез 3 ключалки, работещи независимо, а едната от тях е снабдена с “върток“ за по-лесно ползване в ежедневието.

Залагайки на врата с атрактивен и елегантен стил, в същото време с отлични характеристики, клиентът може да бъде сигурен, че е взел правилното решение. Новите тенденции в интериора са за използване на естествени материали и мотиви, а вратите не остават по-назад.