Отърви се от старата Входна врата веднъж и завинаги!

Кой обича да бъде заобиколен от стари и амортизирани вещи около себе си, в това число включително и най-важното в нашия дом, а именно входната врата. Когато забележите повехналата и с нарушена повърхност врата, едва ли с влизането в дома Ви изникват позитивни мисли и емоции. Особено, когато става дума за “охраната” на Вашето жилище, което Ви пази от външния свят. Важно е да се чувствате сигурни и защитени, а освен това входната врата трябва да се вписва добре и с интериора Ви. Сега си представете нов дом, ново обзавеждане, уют и една стара входна врата съвсем невписваща се в цялостната картина.

Ето няколко съвета за това как и с какво да заменим старата врата.

Намери сигурността, която желаеш да притежаваш.

Изберете врата, която отговаря на изискванията Ви за заключване, сигурност, шумоизолация и топлоизолация. Най-добрият избор на пазара в момента са блиндираните врати.

516 1Отърви се от старото и спечели.

Винаги ще се има желаещи, на които би им влязло в полза това, което е ненужно за теб. Продай или подари – и в двата случая печелите Вие.

А, ако я освежиш?

За хора, които нямат възможност за закупят чисто нова блиндирана врата има и друг вариант, може поне да освежите външността на вратата, както на Вас ви изглежда добре. От старата врата няма да има и следа!

Още съвети как да подберем най-сигурната блиндирана врата за своя дом.

Започнете с това каква защита ви дава продукта врата – поне две заключващи системи и плътно крило. Много добър вариант при блиндираните врати е изолацията с минерална вата и метален лист. А и много важно – винаги трябва да подбираме дебелината на крилото, като на пазара варират различни размери, но за препоръчване е да не закупувате такива от 5см или по-малко, все пак търсим плътност и сигурност.