Плъзгащи се врати – очевидното решение

Модерният начин на живот често води до всяко пространство на дома, притиснато до своя лимит и използвано до максимум всеки ден. Домашен фитнес, рафтове за Вашите книги, или пък може би нов член на семейството. Всички те трябва да се борят да получат стаи на все по-тесни повърхности.

Част от тези проблеми могат да бъдат пространството, заето от традиционните врати във Вашия дом. Решението е инсталиране на допълнителни плъзгащи врати във Вашия дом. С тях можете да създадете повече пространство по интелигентен и достъпен за Вас начин. Плъзгащите се врати представляват ефективен начин за използване на повърхности, които може да не са съществували и могат да бъдат особено практични за по-малки пространства, като например гардероби.

Не правете компромиси с декора

Без значение кой интериор сте избрали за Вашия дом, рядко е лесно да успеете с перфектно разположение, най-вече когато става дума за Вашите мебели у дома.

Не винаги е необходимо да правим компромиси – защо да се опитваме да намерим решения с взискателни интериорни врати? Вместо да инсталирате плъзгащи се врати в дома си, никога не трябва да мислите да оставите място, за да можете да отваряте и затваряте врати. Това естествено означава, че вместо това можете да се концентрирате върху това къде да поставите тази лампа.

plazgashta se interiorna vrataПлъзгащите се стени могат да бъдат опция

Често мислим, че стените са непоклатими, но понякога само думата стена може да бъде подвеждаща. Чрез инсталиране на плъзгащи се стени, можете да направите големи промени в дома си. Вратата изчезва лесно в стената, когато тя бъде отворена и плъзгащата се стена умело разделя по-големи помещения на по-малки такива.

Въпреки че стените са направени от твърд бетон, все още има много възможности. Плъзгащите врати биват монтирани просто от външната страна на стената и вместо това използват малко от повърхността на стената, за да продължат напред.