Предложение за интериорни врати за магазин за вино?

Ако сте любител на хубавото вино? Ако хобито Ви е сумелиерството? Или просто сте решили виното да е Вашето ново начинание за бизнес, ние можем да Ви помогнем в избора на интериор или по-конкретно, ще Ви предложим най-подходящите врати, които да са идеална част от Вашия интериор за нов магазин за вино, който ще предлага не само изящни вина от цял свят, а и обстановка подходяща за темата и приканваща Вашите клиенти да Ви посетят, да поседнат и да изберат виното, което ще закупят, било то за романтична вечеря, за бизнес среща, за подарък или просто с колекционерска цел. Ние ще Ви помогнем без проблем, да посрещнете своите клиенти в зашеметяващата обстановка в света на виното.

Когато говорим за вино, асоциациите са много, за интериор бихме Ви посъветвали да заложите на дърво съчетано с камък, няма нищо по-класическо от това. Веднага в съзнанието на клиента ще изникнат асоциации свързани с изби пълни с дъбови бъчви вино, това ще накара клиента да почувства сигурност и автентичност в продукта, които му предлагате.

Хубаво е да има просторни стени с рафтове от дъб закрепени с масивни винкели. Няма да сбъркате, ако в центъра на помещението си заложите на една хубава голяма и масивна маса за дегустации. Красиво би било малки и големи бъчви разпръснати из цялото помещение. Осветлението е много важно на първо място, за да осветява етикетите на бутилките и да се вижда ясно и отчетливо, кое вино от кой регион идва и на второ място температурата, която лампите създават.

Както ни е добре известно, едно вино, за да разгърне пълния си букет от вкусове, най-важното е температурата, на която се съхранява и поднася. Затова този процес е изключително важен, когато говорим за вино и когато желаем да разбираме от него и да го предлагаме в пълния му блясък като специалисти. Обърнете внимание на температурата в помещението и температурата, на която ще съхранявате белите вина и розета. Може да разкрасите интериора с големи и красиви шампаниери пълни с бутилки вина от цял свят.

И отново да се повторим, когато говорим за вино нещата изискват прецизност, нюх и добър вкус. Можем да Ви предложим снимки на различни винени магазини, които да Ви предложат добри идеи, но най-важното е, доверете се на специалист, когато става въпрос за такова изтънчено занимание като виното.

Моментът, в който се появяваме ние е моментът, когато е дошло време да изберете интериорни врати за своя магазин, те също са важна част от интериора и ние можем да Ви предложим множество варианти свързани с темата.

В тази статия ще обърнем внимание на интериорни врати от марка Gradde, всичките шест цвята, които производителят предлага биха били добро попадение в съчетанието Ви с интериор, те са както следва, Сибирска лиственица, Ясен вералинга, Дъб вераде, Шведски дъб, Орех рибейра, Череша сан диего. Всеки един от тези 6 цвята е с покритие от естествени дървесни частици, които ще придадат автентичността, която търсите във Вашия интериор в магазин за вино.

Видове интериорни врати - Gradde

Вашата дума като клиент винаги е най-важна за нас, така че дори да имате Ваша идея за принт на вратата, бихме я поели с удоволствие и бихме създали всяко Ваше желание.
Пожелаваме Ви успех в новото начинание. Не забравяйте, че имате ли нужда от професионално мнение относно интериора на Вашия магазин за вино, ние сме насреща със свежи и иновативни идеи. Очакваме Ви при нас, за да помогнем Вашата мечта да стане реалност.