В София отвори третият шоурум на Врати Експерт

Врати Експерт учтиво Ви кани в новия си магазин, който се намира на бул. „Черни връх“ 63 и отвори вратите си за клиенти на 14.02.2018 година. Новият ни шоурум предлага богат асортимент от входни и интериорни врати, които изпъкват със своя елегантен стил. Както винаги във Врати Експерт залагаме на качество и добри цени. Нашата мисия е да гарантираме предлагане на врати, които напълно да отговарят на  изискванията и възможностите на  клиентите ни.

Нашите локации:

След отварянето на първата си мострена зала на 08.02.2016 г., Врати Експерт се установява като една от най-бързо развиващите се вериги за врати в България. Към днешна дата брандът има 13 локации, заедно с най-новата. Нашите обекти се намират в София, Пловдив, Варна, Кърджали, Ловеч, Стара Загора, Перник, Гоце Делчев, Ямбол, Велико Търново и Монтана, като в София вече има три мострени зали:  бул. „ген. Данаил Николаев“ 32, ул. „Адам Мицкевич“ 33, и най-последната на бул. „Черни връх“ 63.

Клиентите на Врати Експерт се радват на качествено обслужване, което е съчетано с коректност и професионализъм. Компетентните ни и усмихнати продавврати Черни Връх Експертач-консултанти ще се погрижат да получите най-доброто обслужване и ще Ви помогнат в избора на перфектната врата за Вас.

Във Врати Експерт предлагаме богата гама от модели, цветове и размери. Също така конкурентните цени са изцяло направени в полза на нашите клиенти. В нашите магазини може да намерите най-правилната врата за Вас, която може да се впише във всеки дом или офис.

Ръководим се от най-новите тенденции на пазара и моделите ни са израбоврати София Експерттени по специална иновативна технология. По този начин Вашият интериор ще се отличава с индивидуалност и стил. Разполагаме с най-различни дизайни в зависимост от вашите желания и идеи. С входните ни врати ще се чувствате сигурни и спокойни. Във Врати Експерт Ви гарантираме, че ще намерите това, което търсите.

Може да заповядате в най-удобната за Вас локация. Очакваме Ви!