В София отвори третият шоурум на Врати Експерт

Съдържание


  1. Нашите локации:

Врати Експерт учтиво Ви кани в новия си шоурум, който може да откриете на бул. „Черни връх“ 63 и отвори вратите си за клиенти на 14.02.2018 година. Новият ни шоурум предлага богат асортимент от входни и интериорни врати, които изпъкват със своя елегантен стил. Както винаги във Врати Експерт ценим изключителното качество, както и достъпните цени. Нашата мисия основана на постоянния ни стремеж да гарантираме предлагане на врати, съобразени с високите критерии и възможности на клиентите.

Нашите локации:

След отварянето на първата си мострена зала на 08.02.2016 г., Врати Експерт се установява като една от най-бързо развиващите се вериги за врати в България. Към днешна дата брандът има 13 локации, заедно с най-новата. Нашите обекти се намират в София, Варна, Пловдив, Ловеч, Кърджали, Стара Загора, Ямбол, Перник, Монтана , Гоце Делчев, Велико Търново и, като в София вече има три мострени зали: на бул. „Черни връх“ 63, ул. „Адам Мицкевич“ 33, както и не на последно място, бул. „ген. Данаил Николаев“ 32.

врати Черни Връх ЕкспертКлиентите на Врати Експерт се радват на качествено обслужване, което е съчетано с коректност и професионализъм. Компетентните ни и усмихнати продавач-консултанти ще се погрижат да получите най-доброто обслужване и ще Ви помогнат в избора на перфектната врата за Вас.

Във Врати Експерт имаме богата и разнообразна гама от модели, размери и цветове. Също така, конкурентните цени са изцяло направени в полза на нашите клиенти. В нашите магазини може закупите най-добрата врата за Вас, която да се впише идеално във всеки дом или офис.

врати София ЕкспертРъководим се от най-новите тенденции на пазара и моделите ни са произведени по специфична иновативна технология. По този начин Вашият интериор ще се отличава с индивидуалност и стил. Разполагаме с най-различни дизайни, в зависимост от Вашите желания и идеи. С нашите входните врати ще получите сигурност и спокойствие. Във Врати Експерт Вие със сигурност, ще получите вратите, които желаете да имате.

Може да заповядате в най-удобната за Вас локация. Очакваме Ви!