Входни врати – наши партньори за дълго

Входните врати са онази част от домът Ви, която разделя Вашия вътрешен свят, пространството на най-близките Ви хора, с външния свят, който не винаги е добронамерен. Затова бъдете внимателни като избирате Вашите входни врати. Ако интериорните врати са един лукс, то входните трябва да са преди всичко сигурни и качествени.

За стандарт на дебелина на крило при блиндираните врати се счита 7 см. Врати с такава дебелина на крилото са надеждни, страхотен вариант за топло и шумоизолация, както и трудни за разбиване от крадци.

Ето, няколко модела с изолация от минерална вата и 7 см. крило, които освен красиви са и добре защитени. Вратите от серия Панел притежават, както активни и пасивни шипове, така и бронировки по патроните.

Модели серия Панел

Ако се спрете на някой от тези модели трябва да имате предвид, че те са облицовани с МДФ материал, който не е подходящ за външни условия. Ако Вашата входна врата ще е огрявана от слънце и ще я вали, най-добре е да насочите вниманието си към моделите от серия Атмо.

Серия Атмо

Те са аналогични на горе упоменатите, но с тази разлика, че са прахово боядисани и към покритието им може да се добави допълнителен УВ фактор, който гарантира експлоатация на външни условия без проблем.

Ако все пак вече сте били обирани и се тревожите от нежелани посетители отново на вниманието Ви е серия Елеганс. Модерна визия, съчетана с високо качество. Тук крилото е цели 9 см., 6 бр. активни шипове и 8 бр. пасивни. Вратата играе роля на сейф и всичко, което е зад нея във Вашият дом ще бъде защитено! Изолацията, разбира се, е от минерална вата – възможно най-доброто, което може да изберете за Вашия дом.

Серия Елеганс

Тази серия има и честа да притежава един модел, който е снабден с вградена аларма (Т-905).

Входните врати трябва да се избират, като партньора – качество, сигурност и не на последно място красота. Понеже красотата е абстрактно понятие, всеки ще намери своята врата точно тогава,когато почне да я търси.