Входни врати за панелни жилища

Входна врата на панелно жилище

Входната врата не се сменя често, но понякога е наложително, особено ако не е подменяна отдавна. В много панелни жилища все още могат да се видят оригиналните входни врати, които обитателите са заварили с купуването на апартамента. Факт е, че домакинствата не се сещат често за вратите си, било то входни или интериорни, не се замислят, че ако ги сменят, биха постигнали изключително голям ефект, като подобрят не само визията на жилището си, но и неговата надеждност и изолация.

По-добър външен вид

Предлагащите се вече входни врати за панелни жилища, са с много по-добър външен вид от старите, които са еднотипни и скучни. Предлагането на съвременните врати, включва богати и разнообразни варианти и форми, могат да бъдат във всякакви цветове и да се съчетават изключително успешно с всеки един интериор.

По-голяма сигурност

Входните врати към днешна дата, са много по-сигурни от своите предшественици. Най-здрави са блиндираните врати, които съдържат основно метал и са оборудвани с различни заключващи системи. Тяхната сигурност е многократно по-голяма от входните врати от миналото, които до болка сме свикнали да виждаме. Те се заключват само с обикновен патрон и брава. При съвременните модели има шипове, които се позиционират в зида от всички страни, а по този начин крилото става много по-устойчиво. Отделно, то е подсигурено допълнително и от металните оребрения, с които е оборудвано.

По-добра енергийна ефективност

В съвремието ни, входни врати оказват огромно влияние, що се отнася до консумацията на електричество. Те значително оказват своето въздействие върху загубите за отопление през зимния сезон и за охлаждане през летния. Във вътрешността си имат изолация, която същевременно служи и като звукоизолатор.

Входни врати, които ще откриете, сред моделите за панелни жилища, превъзхождат вратите от миналото в много показатели. Тяхната цена не е висока, а и те не се сменят всеки ден. Входната врата е вложение за напред в годините, което се възвръща във времето и е перфектен избор! Ако панелното жилище е с метална каса, няма място за тревога! Тя се маха не толкова лесно, но затова има специалисти. Те ще Ви поставят новата входна врата.