Видове шпионки за входни врати

В САЩ повече от 80% от престъпленията се случват през входната врата, като по този начин собствениците на жилища се принуждават да осигурят допълнителна сигурност на вратите. Един прост, но ефективен начин е, като поставят шпионки на вратите, за да може да помогне на собствениците на къщи да проверят кой е на вратата.

Шпионката представлява устройството за виждане, монтирано на входната врата, което е оптично, за да може собствениците на жилища да видят кой седи от другата страна, без да отварят вратата. Една шпионка може да не изглежда нещо сериозно, но играе основна роля в допринасянето за безопасността на дома без дори да го осъзнаваме.

Предлагат се широка гама от шпионки за врати с разнообразни покрития и спецификации. Има най – различни видове, които отговарят на различни изисквания. Пазара е разнообразен. Ще Ви запознаем с някои от тях, за да Ви помогнем да изберете най – подходящата за Вашата входна врата.

Шпионки с широк обхват

Този вид аксесоар за врати е предназначен главно да отговаря на индустриалните и търговски стандарти. Той се състои от тежък месинг и специални функции, които го правят пожароустойчив и устойчив на надраскване. Този вид има оптична леща с диаметър 1 инч и е подходяща за всяка врата с дебелина от 1 3/4 до 3 инча. Този вид шпионка може да предложи 200 градусов изглед дори при лоши условия на осветление.

shpionka zemya

Шпионка с малък обхват

Този вид шпионка е най-малкият тип на пазара и се препоръчва най-вече за врати в апартаменти и комплекси, тъй като може да минава през входни врати с дебелина от 3/8 до 1 3/8 инча. Това парче също е снабдено с 200-градусово оптично устройство, което е подходящо за тънки врати и изисква само 15 мм отвор за монтаж. За разлика от другите шпионки, този вид предлага изключително остър изглед.

Шпионка с минимален обхват

Мини шпионката е специално проектирана за изключително тънки врати, които имат половин до един и половина инча. Това е една от най-малките на пазара. Позволява се с конвенционален обектив с широкоъгълен обектив от 200 градуса и изисква само един инч отвор за монтаж.

obiknovena shpionka

Шпионка с ултра голям обхват

Това е прожекционна шпионка за врата, включваща съвременна оптична леща, която може да предлага широкоъгълен изглед от 132 градуса. Този вид авангардни оптични елементи позволяват на зрителя да вижда хората дори на разстояние 7 фута. Този вид шпионка се поставя във врати с дебелина от 1 1/4 до 4 1/8 инча.

Тя е оборудвана с реверсивен капак за по-голямо удобство и използва призма за показване на изображението през непрозрачна леща. Въпреки това, яснотата на картината зависи от източника на светлина от другата страна на вратата.