Интериорни врати

Най-висококачествените интериорни врати на пазара ще намерите само при нас във Врати Експерт в град София. Богатото разнообразие от модели ще Ви улесни да допълните интериора си по най-добрия начин. Отличаващи се с уникален дизайн и неповторимо качество на изработката, нашите врати ще Ви служат дълги години.

При нас ще намерите:

HDF интериорни врати

Богатият ни асортимент от интериорни врати, на изключително изгодни цени, включва вратите изработени от HDF материал. Изпъкващи с уникалния си дизайн, биха отговорили на всеки вкус.

HDF-оребрението, в комбинация с рамката от масивна иглолистна дървесина, прави този тип интериорни врати много по-качествени и стилни.

Предлаганите модели могат да бъдат с фрезовка или стъкло, като това Ви дава още по-голям избор.

Gradde – интериорни врати с немско качество

Вратите от тази серия притежават отлично немско качество, а същевременно цените им са много добри. Стилни и стабилни, те са най-добрите интериорни врати предлагани в град София. Богатата гама от цветове и елегантни стъклени орнаменти, правят избора още по-разнообразен. Заоблените им ръбове позволяват да легнат идеално върху уплътнителя на касата, като същевременно са сигурни и безопасни. Благодарение на иновативната технология, по която са изработени, те са изключително устойчиви на износване.

Бърза доставка и монтаж

С цел Вашето улеснение сме осигурили експресна доставка и монтаж.

Filter products / Интериорни врати / Showing 1 - 15 of 87 results
Цвят
Размер крило
Размер врата
Дебелина крило
Покритие
Категории
Сортиране