Интериорни врати

Интериорни врати с най-добро качество на пазара за врати в град София може да намерите единствено при нас във Врати Експерт. Вие ще можете да допълните интериора си лесно, благодарение на голямото разнообразие от модели. Вие ще можете да допълните интериора си лесно, благодарение на голямото разнообразие от модели. Отличаващи се с неповторимо качество и уникален дизайн на изработката, предлаганите от нас врати ще Ви влязат в употреба много години напред. Ние ще ви помогнем да си изберете вътрешна врата спрямо Вашия бюджет и финансови възможности. Ние сме Вашия надежден приятел за качествени и красиви интериорни врати. Предлагаме Ви да изберете измежду невероятно широко многоообразие от продукти с неповторимо качество на изработка и модерен дизайн. Завършете визията на своя дом с тях и му придайте свежест и уникалност. Също така, ние Ви обещаваме бърза и експресна доставка и монтаж извършен от професионалисти с огромен опит.

Немски интериорни врати със страхотно качество в София:

Граде – интериорни врати, произведени по иновативна и специална технология и са едни от най-здравите врати на пазара. Изпъкват с изчистен и стилен дизайн, който пасва на всеки модерен офис или дом. Стабилни и стилни, те са най-качествените интериорни врати, които се продават в град София. Разнообразната гама от елегантни стъклени орнаменти и цветове, правят Вашия избор още по-голям и разнообразен. Притежават заоблени ръбове, които им позволяват да легнат идеално и лесно върху уплътнителя на касата. Те са безопасни и сигурни.
Огромното ни разнообразие от вътрешни врати се предлага на невероятни изгодни цени.

Тази серия интериорни врати се предлага в уникални и невероятни цветове. Можете да изберете измежду:

 • Дъб Вераде;
 • Ясен Вералинга;
 • Сибирска лиственица;
 • Шведски дъб;
 • Череша Сан Диего;
 • Орех Рибейра;

Интериорни чешки врати Гама на топ цени:

Интериорните врати от чешката серия Гама се открояват с уникален и модерен дизайн. Ние от Врати Експерт ги предлагаме в различни варианти – остъклен и фрезован, с разнообрази цветове, които задоволяват всеки един вкус – стандартен и нестандартен. Разнообразието от цветове на тези страхотни врати се състои от:

 • Сив Кестен;
 • Венге;
 • Перла;
 • Златен Дъб;
 • Бреза;

Тези врати са инвестиция за много години напред, понеже са изключително издръжливи на износване. Изработката на всички тях е от HDF материал с високо качество, рамка която е подсилена, а покритието представлява 3D полипропиленов ламинат. Ние с радост и удоволствие ще Ви помогнем в решението и избора на нужната и перфкетна врата за Вас – разнообразните модели, които предлагаме ще помогнат за това.

Прегледайте невероятният ни асортимент от интериорни врати за жилището и офиса. При нас врати Експерт София ще откриете това, от което имате нужда и търсите!

Filter products / Интериорни врати / Showing 1 - 15 of 147 results
Цвят
Размер крило
Размер врата
Дебелина крило
Покритие
Категории
Сортиране