Интериорни врати

Filter products / Интериорни врати / Showing 1 - 15 of 127 results
Цвят
Размер крило
Размер врата
Дебелина крило
Покритие
Категории
Сортиране

Интериорни врати с най-добро качество на пазара за врати в град София може да намерите единствено при нас във Врати Експерт. Вие ще можете да допълните интериора си лесно, благодарение на голямото разнообразие от модели. Отличаващи се с неповторимо качество и уникален дизайн на изработката, предлаганите от нас врати ще Ви влязат в употреба много години напред. Ние ще Ви помогнем в избора на страхотна вътрешна врата спрямо Вашия бюджет и финансови възможности.

Украински интериорни врати Sil Lux

Интериорна врата Sil Lux 3013 Избелен дъб

 • Вратите от серия Сил Лукс придават усещане за стил и модернистичност във Вашия апартамент, къща или офис.
 • Предлагаме Ви различни модели – с остъкление или без. Моделите, които са без остъкление са фрезовани, а ако желаате напълно изчистен вид, предлагаме и модели без фрезовка.
 • Вратите са изградени от две 6мм HDF плоскости.
 • Покритието на интериорните врати Сил Лукс е “LVC” – винолов филм.
 • Украинските интериорни врати предлагат най-различни вариации на всеки модел, както откъм дизайн, така и откъм цветове.
 • Разгледайте нашите подбрани предложения и придайте уют и елегантост в жилището си, с нашите врати на достъпни цени.

Немски интериорни врати Gradde

Gradde Zwinger Ribeira

 • Немските интериорни врати гарантират дългогодишна употреба, понеже се произвеждат по специална иновативна технология.
 • Тяхнонто покритие Graddex, което Ви гарантира високо качество и дълга експлоатация. Покритието представлява има в състава си дървесни частици и целулоза, а отвътре е запълнен с лакове и меланинови смоли. По този начин HDF плоскостите стават по-устойчиви на наранявания.
 • Интериорните врати от серия Граде са изключително устойчиви и стабилни. Те придават завършеност на интериора чрез цялостното обличане на крилото.
 • Вратите се предлагат с остъкление, без остъкление, фрезовани или изцяло изчистени.

Вътрешните врати са подвижни конструкции, проектирани и изработени за вътрешна употреба. Основната им функция е да осигуряват достъп и изход към стая или друго помещение вътре в жилището.

Интериорните врати се използват в жилищни и търговски обекти, за да:

 • осигурят уединеност;
 • помагат за намаляване на шума от други стаи и помещения на сградата;
 • отдели едно вътрешно пространство от друго;
 • помагат при вентилацията и проветряването;
 • осигуряване на светлина в помещението.

Интериорните врати трябва да са изградени с по-високо ниво на издръжливост, за да могат да издържат на многократна употреба. Вътрешните врати могат да се използват и за ограждане на душове, килери и други специални интериорни пространства. Материалите използвани за направата на тези врати се избират въз основа на предназначението им и необходимата функция. Тези фактори включват необходимост от сигурност, дълготрайност, желана видимост и естетически вкус. Всичко това е важно, за да функционират правилно Вашите врати. Така ще избегнете проблеми като невъзможност за отваряне и незатваряне.

Напоследък необходимостта от красиво проектирани жилища с прекрасен интериорен дизайн повиши търсенето на модерни интериорни врати, които могат перфектно да се съчетаят с дизайна, а също така да дадат на къщата нотка на класа и завършеност.

Жилищните интериорни врати имат богат избор от дизайни, форми, конфигурации, размери и естетика поради акцента, който е поставен върху потребителите на тези характеристики. Когато се избира вътрешна врата има няколко фактора, които са от съществено значение за направата на най-добър избор:

 • височината и ширината трябва да съвпадат с мястото за монтаж, за да се гарантира правилното прилягане;
 • блокиране или намаляване на шума;
 • изисквания за устойчивост и здравина;
 • пространство, което да е достъпно и от двете страни на вратата;
 • възможност за отваряне в еднопосочна или двупосочна посока.

Избраните от Вас материали за Вашата интериорна врата играят ключова роля в нейното качество и естетическа привлекателност. Докато вкусът и стилът са важни за разглеждане, също така е важно да се вземат предвид и други фактори, като цена и функция.

Интериорните врати и естетическия вид на дома

Освен осигуряването на функция и безопасност във Вашия дом, интериорните врати наистина могат да добавят много към естетическия и цялостния характер на Вашия имот. Затова определено си струва да инвестирате времето в избора на правилните интериорни врати, тъй като те ще имат драматичен и дълготраен ефект върху външния вид и усещането на вашия дом.

Независимо дали предприемате цялостно обновяване на стаята или просто замествате съществуващите врати, ние притежаваме богата гама от вътрешни врати, предлагани в множество различни стилове, материали и облицовки, за да ви помогнем да намерите точно това, което Ви е необходимо, за да трансформирате жилищното си пространство. Интериорните врати са лицето на всяко едно помещение във Вашия дом. Една интериорна врата трябва да бъде красива, да е съобразена цветово и стилово с целия интериор на дома. Основната ѝ функция е да разделя отделните помещения в жилището. Точно с това нашите експертни консултанти ще Ви помогнат. Ще ви насочат към най-точния избор за Вас и нуждите Ви.

Ние сме Вашия надежден приятел за качествени и красиви врати за Вашия интериор. Предлагаме Ви да изберете измежду невероятно широко многообразие от продукти с неповторимо качество на изработка и модерен дизайн. Завършете визията на своя дом с тях и му придайте свежест и уникалност. Също така, ние Ви обещаваме бърза и експресна доставка и монтаж извършен от професионалисти с огромен опит.

Интериорни врати Сил Лукс

Защо да си закупите интериорна врата от Експерт София?

 • Предлагаме индивидуални консултации.
 • Компетентен подход спрямо всеки един клиент.
 • Благодарение на огромния ни опит ще Ви осигурим избор на най-хубавите и правилни вътрешни врати за Вас.
 • Много рядко получаваме рекламация за наш продукт.
 • Уважение към всеки един наш клиент.
 • Ниски цени.
 • Богата гама вътрешни врати.
 • Лоялност.
 • Качествен монтаж.

Немски вътрешни врати със страхотно качество в София

Граде – интериорни немски врати, произведени по иновативна и специална технология, използвайки модерно оборудване и са едни от най-здравите врати на пазара. Изпъкват с изчистен и стилен дизайн, подхождащ на всеки модерен дом или офис. Използваните материали за тяхната изработка притежават еко произход, който щади природата. Марка Gradde е топ производител на вътрешни врати в Германия, спрямо критерии за качество, иновативни технологии и цена. Към тези критерии спада и политиката им за околната среда и опазването ѝ. Прилага се строг контрол и управление на качеството на всеки етап от производствения процес, подборът на материали и процес на оценка на крайния продукт. Стабилни и стилни, те са най-качествените врати за Вашия интериор, които се продават в град София. Разнообразната гама от елегантни стъклени орнаменти и цветове, правят Вашия избор още по-голям и разнообразен. Притежават заоблени ръбове, които им позволяват да легнат идеално и лесно върху уплътнителя на касата. Те са безопасни и сигурни.

За да сме лидер в бранша с врати, ние залагаме на иновационните решения, за да задоволим и оправдаем високите очаквания на клиентите. Желаем да подобрим техния жизнен стандарт. Точно такива са вратите Граде – функционални и с естетика.

Огромното ни разнообразие от вътрешни врати се предлага на невероятни изгодни цени.
Материалът на крилото е HDF, като покритието може да бъде Graddex Klasse A или Graddex Klasse A++. Уплътненията на всяка интериорна врата са гумени като цвета е в зависимост от цвета на самата врата. Размерът на самата врата може да бъде 948/1995мм, 648/1995мм, 748/1995мм, 848/1995мм.

Интериорни врати Gradde от клас A

Покритие Graddex Klasse A

Представлява декоративен слой от целулоза и дървесни частици, пълни с лакове и меламинови смоли. Те защитават от надраскване и придават допълнителна здравина на плоскостите от HDF.

Покритие Graddex Klasse A++

Многопластово покритие от дървесни частици, които са вертикално разположение. Те са пълни с меламинови и синтетични смоли и защитен лак. Използва се иновативна технология Hartfein на Gradde. Тя осигурява устойчивост на вода на изделието и клас на устойчивост от надраскване A++.

На пазара у нас все повече интериорни врати са с марка и качество Граде. Всичко това е реализирано чрез непрестанен растеж на гарантирано качество и доволни клиенти. Ние от врати Експерт държим много на доволните клиенти и за това подхождаме към всеки един индивидуално спрямо неговите желания. Това е и причина ние да сме водещ дистрибутор на пазара на интериорни врати в България. Отличителни черти на вратите Граде са отлично качество, функционална безопасност и дълъг експлоатационен живот.

Вътрешните врати, които предлагаме ще обновят и актуализират всички помещения в дома ви – спалня, дневна, кухня, килер. За да предадем един прекрасен и перфектен завършек на Вашия интериор ние се грижим и за най-малката подробност или детайл при работата си с Вас. Служителите ни са сред малкото в бранша, които са квалифицирани според най-новите стандарти за работа с врати. Използваме съвременни технологии, с които успяваме да реализираме всеки един проект и да задоволим индивидуалните желания на клиентите.

Висококачествени покрития

Вратите Gradde се отличават с висококачествени покрития, които са устойчиви на надраскване. Съобразени са с последните тенденции в интериорния дизайн, като се предлагат в модерни варианти с дървесен декор. Тази серия вътрешни врати се предлага в уникални и невероятни цветове. Можете да изберете измежду:

 • Дъб Вераде;
 • Сибирска лиственица;
 • Ясен Вералинга;
 • Череша Сан Диего;
 • Шведски дъб;
 • Орех Рибейра;

Интериорните врати, които предлагаме са фалцови. Това означава, че касите са регулируеми, притежават плаващ перваз, а посоката на отваряне е наляво или надясно. Дебелината на крилото е 40мм, а материалът използван за изработка е HDF. Това е технология, при която дървесните влакна първо се изсушават и после се пресоват на определена температура. Предимствата на HDF като материал са:

 • голяма твърдост;
 • голяма устойчивост;
 • висока резистентност на мухъл;
 • hdf плочата е гладка;
 • лесен за обработка – рязане, боядисване, пробиване;
 • висока стабилност.

Интериорни украински врати Сил Лукс на страхотни цени:

Интериорните врати от украинската серия Сил Лукс се открояват с уникален и модерен дизайн. Ние от Врати Експерт ги предлагаме в различни варианти – остъклен и фрезован, с разнообразни цветове, които задоволяват всеки един вкус – стандартен и нестандартен. Разнообразието от цветове на тези страхотни врати се състои от:

 • Избелен дъб;
 • Снежен бор;
 • Райски орех;
 • Японски бонсай;
 • Златен кестен.

По този начин ние предлагаме цветове, които покриват както по-светлия, така и по-тъмния интериор. Първите два цвята спадат към светлата гама, а останалите три – към тъмната гама.

Украинските интериорни врати, серия Sil Lux, имат крило, което е съставено от 6мм HDF плоскости. Тя е с подсилена рамка, която е също от HDF. Върху самото крило има “LVC” покритие, което представлява винилов филм.

Сигурно се питате защо е използван HDF материал вместо MDF? MDF идва от Medium Density Fibreboard, което ще рече плочи от дървесни частици със средна плътност. Част от характеристиките на MDF са:

Интериорни врати Sil Lux

 • съдържание на влага – 5 – 10%;
 • увеличение на съдържанието вода след 24 часа в % – 7 – 9%;

Спрямо тези възможности, които предлага MDF материала, HDF е с малко предимство. При него увеличението на съдържание вода след 24 часа е 5%.

HDF материал – описание, характеристики

HDF представлява дървесни влакна, които първо се сушат, след което се пресоват на точно определена температура. После се смесват с различни субстанции. Понеже са компресирани при малко по-висока плътност спрямо MDF, стават по-устойчиви и твърди. Освен тези плюсове, HDF материала предлага голяма шумо и топлоизолация.

Крилото също така е безфалцово, което ще рече, че при затворено положение, то попада в една равнина със стената. По този начин фугата, която се получава между касата и крилото ще остане видима т.е. няма да бъде покрита. При фалцовите врати не се получава такова разстояние, защото крилото го покрива.

Размерите на крилото са следните: 700 / 1970мм, 800 / 1970мм. То може да се коригира във височина, ако това е нужно.

Дойде време и за касата. Касата може да бъде два вида – регулируема каса „Панел” и регулируема каса „Стандарт”.

Каса Панел

С каса „Панел” можете да облечете металната каса, с която разполагат повечето панелни жилища. Няма да е нужно да къртите, като единствено се намаля минимално светлият отвор. Тя е съставена от един стационарен и един плаващ перваз. Също така е направена от HDF материал. По този начин печелите, че няма да махате касата и ще имате елегантна интериорна врата. Размерите, в които се предлагат са в зависимост от касата и крилото. За височина от 55мм до 85мм и широчина 2030мм на касата, крилото може да бъде 600, 700 или 800мм. За височина от 130мм до 160мм и широчина 2030мм на касата, крилото може да бъде 800мм.

Каса Стандарт

Каса „Стандарт” е с плаващи прави первази, които са разположени от двете страни на стената. Размерите на крило с каса и уширителна планка са: 780 или 880мм / 2100мм.
Первазите са направени по същата технология като касата и крилото. Така се придава на вратата един цялостен и завършен вид.

Тези врати са инвестиция за много години напред, понеже са изключително издръжливи на износване. Ние с радост и удоволствие ще Ви помогнем в решението и избора на нужната и перфектна врата за Вас – разнообразните модели, които предлагаме ще помогнат за това.

Вратите от серия Сил Лукс са изключително стилни и модерни. С тях, Вашата къща, апартамент или офис ще придобият модерна визия. Благодарение на многото вариации, цветове и модели, с които разполагат със сигурност ще откриете точната за Вас.

Прегледайте невероятния ни асортимент от вътрешни врати за жилището и офиса. При нас врати Експерт София ще откриете това, от което имате нужда и търсите!