Входни врати серия Ale Doors и метални входни врати

Няколко характеристики за входни врати и техните особености.

Серия Ale Doors

Kонструкцията на крилото е от два панела ПДЧ с дебелина 8 мм, между които са поставени два метални листа. Дебелината на крилото е 7 см, а пълнежът е от полистирен за шумо и топлоизолация.

От нерегулируемата част е с три статични неподвижни шипа, влизащи в касата. От особена важност е и бронировката на патрона, който има капачка против разбиване за Ваша сигурност.

Входните врати от тази серия имат две системи за заключване. Те са независими една от друга и всяка притежава по три движещи шипа. Касата е статична с обхват 13 см и не се регулира. Первазите са само от едната страна и имат три планки от двете страни. Касата служи за монтаж на щок. Тя е прахово боядисан метал. Всички модели от тази серия са с по-добра изолация, която представлява поставено фабрично гумено уплътнение и с вграден праг, чиято височина е 0.5см.

    Окомплектовката на тези модели включва:

  • три секретни ямкови ключа и три секретни, които служат за по-висока сигурност и защита,
  • шпионка,
  • две секретни брави,
  • иноксова сатенирана активна дръжка – основна и допълнителна,
  • два секретни патрона

Блиндирана входна врата модел 402Серия Уют

Модели: 018-7, 516, 539, 602, 616С, 703 , 802-7, 888

Крилата на моделите от тази серия представляват два метални листа с модерен дизайн и допълнително оребрение с метални профили. Между тях е поставена изолация. Крилото е покрито с машинно поставено фолио, при някои модели прахово боядисан метал. При модели 516 и 539 има и вградена защита, която позволява вратата да бъде поставена и на външни атмосферни условия без да навреди на покритието на вратата.

При тази серия заключването е тристранно от десето до петнадесет точково. Активират се с метални шипове, които влизат в касата долу, горе и встрани , за допълнение е добавено и вътрешно заключване тип – резе. При различните модели тези врати могат да са с една или две ключалки.

Металната каса е с различни размери и зависи от модела. Серия Ale Doors е с первази от едната страна, но тук касата за разлика от по-горе описаната серия е 10 см, статична и не се регулира. Касата е с вграден праг зависимост от модела и височината прагът е различен.

За разлика от серия Ale Doors тук нямаме пасивни шипове, но имаме скрити панти отново за по-голяма сигурност от разбиване. Моделите със защита за къщи са два: Модел 516 и 539. И двата модела са с визия придаваща старинен и дървесен вид. Вратите са метални с покритие от фолио, което ще придаде естетичен и завършен вид. Входните врати имат и майсторски ключове, като след като приключите с ремонта на вашето жилище не е нужно да сменяте бравата. Просто с останалите, които са в комплекта, когато се сложи един от тях, тези с които са работили майсторите се деактивизират.