Входни врати серия Ale Doors и метални входни врати

Няколко характеристики за входни врати и техните особености

Серия Ale Doors

Kонструкцията на крилото е от два панела ПДЧ с дебелина 8 мм., между които са поставени два метални листа. Дебелината на крилото е 7 см., а пълнежът е от полистирен за шумо и топлоизолация.

От нерегулируемата част, е с три статични неподвижни шипа, влизащи в касата. От особена важност е и бронировката на патрона, който има капачка против разбиване за Ваша сигурност.

Входните врати от тази серия имат две системи за заключване. Те се използват отделно (всяка за себе си) и притежават по три движещи шипа. Касата е статична с обхват 13 см. и не се регулира. Первазите са само от едната страна, като притежават и за двете страни по три на брой планки. Касата служи за монтаж на щок. Тя е прахово боядисан метал. Моделите, спадащи към серията са с по-добра изолация, която представлява поставено фабрично гумено уплътнение и с вграден праг, чиято височина е 0,5 см.

    Окомплектовката на тези модели включва:

  • три секретни ямкови ключа и три секретни, които служат за по-висока сигурност и защита;
  • шпионка;
  • две секретни брави;
  • сатенирана активна дръжка от инокс– основна и допълнителна;
  • два патрона (секретни);

Блиндирана входна врата модел 402Серия Уют

Модели: 018-7, 516, 539, 602, 616С, 703 , 802-7, 888

Крилата на моделите от тази серия представляват метални плътни листа (два броя) с модерено излъчване и допълнително оребрение с метални профили. Изолацията е поставена между тях. Крилото представлява плоскост с фолио (поставено машинно), при някои модели е приложен прахово боядисан метал. При модели 516 и 539 има и вградена защита, която позволява вратата да бъде поставена и на външни атмосферни условия без това да навреди на покритието ѝ.

При тази серия заключването е тристранно от десето до петнадесет точково. Активират се с шипове от метал, които имат досег с касата – долу, горе и встрани, а като бонус е прибавено и вътрешно заключване тип – резе. При различните видове, вратите могат да са с една или две ключалки.

Металната каса е с различни размери и модела е от значение за тях. Серия Ale Doors е с первази от едната страна, но тук касата, за разлика от по-горе описаната серия, е 10 см., статична и не се регулира. Касата е с вграден праг, в зависимост от модела и височината, той е различен.

За разлика от серия Ale Doors, тук нямаме пасивни шипове, но имаме скрити панти, отново за по-голяма сигурност от разбиване. Моделите със защита за къщи са два: Модел 516 и 539. И двата модела са с визия придаваща старинен и дървесен вид. Вратите са метални с фолиево покритие, което ще донесе естетичен и завършен вид. Входните врати имат и майсторски ключове, като след като се приключи с ремонта на Вашето жилище, не е нужно да сменяте бравата. Ключовете, с които са работили майсторите се деактивират на момента.