Алуминиеви и стъклени входни врати

Поддържат се алуминиеви врати с най-висококачествени материали и устойчивост в случай на входни врати към домове, магазини и предприятия, ферми или съседни общности, тъй като за тези видове врати материалите трябва да бъдат гарантирани и да осигуряват сигурност и лекота в случай на алуминиеви врати, тъй като могат да се монтират и триточкови защитни брави, с махало, дизайнерски дръжки и др.

Входната врата – първо впечатление

Първото впечатление за къща или сграда се създава при отваряне на вратата: основният вход или входната врата – било до жилище, магазин, офис, хотел – представлява първото впечатление, което посетителят ще получи за стила и личността на сградата и на хората, които живеят или работят вътре. Входната врата, като наистина декоративен елемент, действа като връзка между интериора и екстериора.

Входна алуминиева врата със големи прозорци

Алуминиеви врати

Алуминиевите входни врати се препоръчват за интериори със средно и високо ниво и разбира се, когато се изисква безупречна топлоизолация, например в еднофамилни домове.

Множеството варианти, от които можете да изберете вашата алуминиева входна врата, позволяват да се определи естетиката поотделно. Цветовете на вратите могат да бъдат хармонично адаптирани към стила на околната среда. Широкият стъклопакет гарантира чиста и уютна атмосфера.

Алуминиевите врати запазват външния си вид в продължение на много години и освен това ви предлагат безкрайни възможности по отношение на техническото оборудване и дизайна.

Алуминиевите входни врати са елегантни с здрав външен вид и най-вече стабилни, с ненадмината естетика. Вратата има и съществена функция за сигурност: да предпазва от посегателства или нежелани посещения и да гарантира усещане за пълна сигурност.

Двукрила входна врата със стъкла

Що се отнася до дизайна, има главно три вида входна врата

Тази декоративна таванска светлина, с безкраен брой модели, независимо дали са класически или модерни, комбинирани с кристали от много видове (прозрачни, матови, витражи, с барове, цветове…), за да придобият естетика и да дадат повече светлина.

Има и такива, които комбинират алуминий и стъкло в различни дизайни или хоризонтално, вертикално, диагонално или със сместа от няколко от тях, било в целия лист, или образуват рисунка с кристал.

Друг вариант e входните врати от закалено стъкло с полирани ръбове, при които профилирането е минимално, в неръждаема стомана с U-образна форма и вдлъбнати пружинни панти. В комбинация с големи стъклени тела, те са идеални за входове, където светлината е с приоритет.

Входни врати към къщата с декоративен панел

Практичните алуминиеви входни врати с декоративен сандвич панел могат да се произвеждат в различни модели, за да отговарят на клиентите, могат да бъдат комбинирани цветове като бял лакиран алуминий и имитация на дървен алуминий. Използват се главно в домове и в по-малка степен в съседни общности.

Алуминиева входна плътна врата

Входни врати от закалено стъкло

Една от основните характеристики на входните врати от закалено стъкло е тяхната сигурност. Счита се за безопасно стъкло, тъй като в случай на счупване на вратите намалява максималния риск от нараняване и материални щети. Вратите от закалено стъкло са продукт с високо качество и устойчивост. От своя страна, вратите от закалено стъкло показват безброй приложения в дизайна и архитектурата, както вътрешни, така и екстериорни.

Поради своите характеристики, обковът на вратите представя голям брой идеи за декориране на пространства с врати от закалено стъкло, адаптирайки този материал към новите идеи за разделяне на пространства. Дръзка и оригинална опция, която може да се приложи към вратите на вашия дом, така че да се възприема модерна и отличаваща се атмосфера.

Силата и гъвкавостта на закаленото стъкло го прави подходящ за входни врати към съседните общности и за всички видове магазини. Обичайно е и използването им на закрито за дневни, офиси, кухни, бани…