„Направи си сам” Хелоуин декорации

Нямате нужда от вещерство, за да си направите декорацийки за Вси Светии, нито трябва да похарчите много пари за тях! Тук сме събрали най-добрите домашни декорации на врати за Хелоуин, които ще направят входната ви врата (или вратата на класната стая) празнични, забавни и малко плашещи. Тази година прекарахме повече време от всякога у дома и сме готови да избухнем с декор за Хелоуин. Дори ако плановете ви за Октомври не включват големи партита или да искате бонбони от съседите, това все пак ще ви постави в призрачно настроение, за да бъде вашият дом „най – страшният” в квартала.

Нещо повече, шансовете са, че вашите съседи в крайна сметка ще поставят свои собствени декорации за Хелоуин – а вие не сте от хората, които отказват малко приятелско състезание, нали? От безумно сладки творения (космати чудовища) до направо зловещи чудесии на Хелоуин (необходими са само няколко хартиени бухалки!), тук има нещо за всеки стил и настроение. Разбира се, ако не сте в духа на „направи си сам“, винаги можете да намерите изобилие от декорации за Вси Светии в някой онлайн магазин, които ще пристигнат на прага ви за нула време!

Врата с Хорър Романи

Преди страшните филми имаше романи на ужасите. И така, защо да не включите класиката направо върху вратата си за Хелоуин – особено ако ще правите парти на такава тема?

Направете вратата – книга: Изрежете дълги, тънки правоъгълни парчета от различна цветна крафт хартия (използвахме червено, сиво и черно). Напишете заглавия на книги върху хартията. Контурни букви със златни очертания. Попълнете контура с химикалка или златна акрилна боя. Прикрепете към вратата с двойнозалепящо тиксо.

Паяци от балони

Добавете призрачен балон-паяк към вратата си за едно не – особено зловещо допълнение към вашия декор.

Направете тялото: надуйте голям черен балон за тялото и един по-малък черен балон за главата. Завържете двата балона на  възел заедно, за да оформите паяка.

Направете краката: Увийте осем дължини от разгъната телена закачалка или занаятчийска тел с черна изкуствена козина, като залепите козинката с горещо лепило. Завийте краищата на четири дължини заедно, създавайки снопове от крака. Повторете с останалите четири дължини.

Сглобете паяка: Увийте черно конче за усуканите краища на сноповете от крака. Увийте кончето за снопчетата около „врата“ на паяк, където балоните са вързани заедно. Увийте с корда и окачете гордо на вратата.

Тиквени дъски за рязане

Модни тикви от кръгли бамбукови дъски за рязане, оцветени с оранжева боя за дърво. Невероятни листа от зелена крафт хартия и финиши от зелени къдрави сламки.