Причини да изберем по-висок клас интериорна врата

Както при всеки един продукт, така и при вратите, по-високата цена означава използване на по-скъпи материали за изработка, което пък ни гарантира качество. От друга страна, покупката на по-евтин продукт, не винаги ни спестява пари, а напротив, тя бива обвързана, или поне в повечето случай, с по-нататъшни разходи.

Има ли смисъл в интериорни врати със сертификат за по-добро качество пред тази на по-ниска цена?

  1. Луксозни интериорни врати от Експерт ДорПо-високият клас врати биват изработени от ХДФ материал. Това е подобрението на МДФ и най-добре може да бъде описано от сбор на плоскости от фибри от високо ниво на плътност. ХДФ е по-устойчив и много издръжлив материал.
  2. Пълнежът на крилото е важна характеристика, която също говори колко високо е качеството на дадена интериорната врата. Препоръчителен вариант е крилото да е с рамка от масив и ХДФ оребрение.
  3. За да бъде устойчива на надраскване е добре покритието на вратата да е от полипропиленов ламинат.
  4. Четвъртата причина поради, която е по-добре да се сдобиете с по-скъпа врата е секретната брава. По този простичък метод ще намалите стреса идващ от останалите членове на семейството.
  5. За още по-голямо удобство, може да закупите врати с нощно заключване, познато още като върток.
  6. Интериорните врати от висок клас са с дебелина на крилото поне 5см.
  7. Удобството в това да инвестирате малко повече е и в регулируемите каси. Те обхващат зид от 7см до 56см и са с прави плаващи первази за от двете страни на зида.
  8. Тези модели врати притежаващи характеристика на продукт от горния ценови и качествен слой биват с матирано остъкление, което пропуска достатъчно светлина, но няма пряка видимост към съседната стая.
  9. Стъклото, също така, е цяло за по-лесна смяна при необходимост.
  10. Интериорните врати с доказано качество притежават и елегантна иноксова дръжка вид розетка.

Затова, не се чудете, а по-добре инвестирайте в дългосрочна покупка, тъй като рискувате Вашите врати да се износят много по-бързо. Още интересна информация може да прочетете в предишната ни статия: Как да изберем стилни и функционални врати тип щора?