Интересни начини да украсите блиндираната врата тази Коледа

Коледна входна врата

Няма нищо друго като празнична външна врата, която да Ви пренесе в коледния дух. Традиционните коледни венци са красиви и вечни, но ако искате гостите Ви да останат изненадани, когато се появят пред дома Ви, тогава е време да станете по-креативни.

Има много причудливи начини, по които можете да украсите блиндираната врата тази Коледа, просто трябва да мислите извън стандартното. Ето няколко идеи, с които да накарате творческите идеи да текат.

Кънки за лед

Какво ще кажете да окачите чифт кънки за лед на входната си врата?

Да, кънките сами по себе си може да изглеждат доста посредствени, но можете да ги направите да изгледат много по-привлекателни, като ги запълните със зеленина, плодове и ги поръсите с изкуствен сняг. И така сте се сдобили с уникална коледна украса на вратата, която да се отличава от всички останали през този празничен сезон.

Трите венеца

Когато един венец просто не е достатъчен, използвайте три. Утроете празничността и завържете трите венеца заедно с червена панделка и я закачете от горната част на вратата си. За да изпъкне още повече, можете да допълните с лед лампички, шишарки и бонбони. Ако искате да станете наистина креативни, добавете шал, шапка, 2 пръчки и няколко ръкавици и Вие сами се снабдите със снежен човек, окачен на блиндираната Ви врата.

Нарния

Преминете на следващото ниво в декорацията на вашата врата, като създадете вълшебен вход към Нарния. Окачете снежинки с различна големина от верандата си и огромни снежинки около външната врата. Създайте бял снежен венец от мечти, който да закачите на вратата и скоро Вашата вълшебна настройка на Нарния ще започне да оживява. Бели светлини, бели чорапи, бели свещи и разнообразни орнаменти ще се съчетаят към Вашата приказна коледна тема.

Blindirana Vrata Narniya

Надписи

Надписите могат да бъдат идеалният начин да изпратите празнично послание на тези, които посещават или само минават покрай Вашата блиндирана врата. Използвайте незавършени дървени или хартиени букви от занаятчийския магазин или направете свои собствени и ги превърнете в декорация за врати. Покрийте големите си букви с блясък, листен мъх, тензух или каквото и да е излишно в къщата, за да създадете привличащи вниманието висящи надписи на вратата, които пръскат радост.

Дядо Коледа

Ако имате деца, декорирането на блиндираната врата като входа на Дядо Коледа може да постави голяма усмивка на някои малки лица. Табела над вратата, която гласи „Работилницата на Дядо Коледа“, венец, пълен с бонбонени бастуни и червена панделка, приказни светлини и знак, сочещ в посока „Северния полюс“, всичко това ще помогне да се оживи тази тема. Да не говорим за осветен елен, поставен пред входната врата.

Ако искате бърза и лесна, но странна идея за коледна украса на външната врата, защо да не смесите малко коледни украшения.

Друга идея е да вземете стара рамка за снимки, като я покриете с празнична боя и оформите коледно дърво от коледни играчки вътре в нея. След това можете да го вържете всичко заедно с панделка в горната част. Хитър, но ефективен и евтин вариант.

Бъдете креативни и накарайте блиндираната си врата да говори на хората.