Интериорни врати серия Sil Lux

Сега ще разгледаме серията интериорни врати Sil Lux с производител Украйна.

Много интересни като дизайн и метод на изработка тази нова серия врати набира все по-голяма популярност на българския пазар. С красивия си и изискан вид този тип врати ще внесат уют и свежест във Вашия дом.

Вратите са с  луксозен винилов филм – сами само с допир ще видите разликата на покритието от това на обикновените врати. Много устойчиво на надраскване, белене, влага, износване, топлина и студ. Естествено изработени са от HDF материал, което е допълнителен плюс за тях при избора Ви на серия интериорни врати. Бравите на вратите са с PVC език, което в допълнение към цялостния дизайн вратата става още по-предпочитана понеже този език прави затварянето и отварянето на вратата още по-плавно и без излишен натиск и шум. Бравите могат да бъдат стандартни, секретни или WC – причината за това да се предлага и с WC брава, е че покритието е много устойчиво на влага и това я прави супер практичен избор за баня, но без директен достъп до водна струя. Крилата са с височина 197 см и позволяват подрязване във височина според това, ако не можете да дооформите отворите си до препоръчителните 203 см. Моделите със стъкло се предлагат с размер 70 см и 80 см, а тези в плътен вариант и фрезовка дори и в 62 см.

Касите на тези интериорни врати са прави и обличат зида и от двете страни като така имате напълно завършен вид на вратата си. Касите варират от 7-10 см; 10-14 см; 14-21 см; 21-28 см и от 28-35 см. Ако зидът Ви е по-голям серията Sil Lux предлага и уширителни планки по 22 см, които в допълнения с касата могат да облекат зид до 55 см. При моделите със стъкло трябва да отбележим, че стъклото е с дебелина 5 мм и е тип кризет.

Предлагат се 15 модела врати, както със стъкло, така и с фрезовка, а цветовата гама е разнообразна – снежен бор, избелен дъб, японски бонсай, златен кестен и райски орех.