Интериорни врати според дома

За да се създаде комфорт и уют в един дом не са необходими много средства, а по-скоро трезва мисъл и точна визия за крайния резултат. От голямо значение е да синхронизирате цветово основните елементи на домът, а именно подът, прозорците, вратите и мебелите.

Ето няколко съвета, които ще Ви помогнат да си изберете подходяща визия за Вашия дом, според това в какви размери е помещението и кой стил е Вашият.

Вие сте модерни хора

Ако сте модерни хора с абстрактно мислене, обичащи движението и пътуванията и същевременно искате луксозен и свеж дом заложете на контрастните цветове. Като стените са в наситен нюанс, а подът – контрастно семпъл. Подходящи за такъв тип помещения са интериорните врати Граде. Те се предлагат с богат цветови избор на крила, дръжки и мотиви и ще създадат безупречна завършеност, лукс и уют. Вътрешните врати от серия Gradde са стилно решение и се изработват по високо екологични изисквания. Те внасят доза аристократичност и прецизност. Ако заложите на контрастни стени изберете интериорни врати от серия Граде.

Gradde Schwerin SchwedischeEsche

Артистични сте по душа

Ако домът Ви е убежище на артистичната Ви душа, която иска простота и уединение, то стилът на домът, който Ви приляга е ,,въздух, топлина, лекота”. Тук всички стени, тавани и подове са в един общ светъл нюанс, като спрямо мебелите всичко е опростено. Детайлите свързани с обзавеждането (статуетки, картини, скулптори) са типични за всеки артист и могат да изпъкнат. За такъв тип дом вратите, които биха паснали са интериорни врати от серия Стандарт. Тази серия е фина и стои леко. Тя не претендира за надмощие и точно в това е нейният чар, като същевременно е интересна и със страхотни предложения. Със стъкло или фрезовка тези модели са елегантно решение за всички приемащи домът си като своя крепост, бягство към себе си.

Вие сте ентусиасти

Ако сте ентусиасти, които обичат различното, широките пространства и светлината и Вашия стил е ,,близко до природата,, то вашите интериорни врати са от серия Гама. Именно тази красива чешка серия предлага цветове като бреза например.

Надяваме се да сме Ви били полезни. Ако сте познали себе си в някои от горепосочените клиенти и сте взели решение за бъдещата визия на домът Ви, заповядайте във Врати Експерт. Там ще поговорим и ще изберем най-доброто решение за Вас.