Как да обновим вратите и да превърнем апартамента в дом?

Много хора, на по-ранен или по-нататъшен етап от живота си, решават да освежат жилището си, да вкарат живот и да го превърнат в уютно място, където вечер след изтощителен работен ден ще се чувстват добре и у дома си.

Вземете всичко във ваши ръце

Идва една отправна точка, в която ни писва от монотонността и решаваме, че старите мръсни, надрани и захабени скърцащи интериорни врати вече не са това, което искаме. Идва момент за освежаване или подмяна с нови.

Вариантите пред вас

Единият вариант, който много хора избират, защото е най-бюджетният начин, е боядисването и смазването на обкова или друг вариант е залепването на тапет или фолио. Да остават си старите врати, но с нов облик и то почти без пари.

Друг вариант е закупуването на нова интериорна врата, с красив дизайн и желания цвят, която ще допринесе за уюта на дома. Има голямо разнообразие от врати на пазара, интериорни и входни. Интериорните врати биват със стъкло, с фрезовани или изцяло плътни.

Модерна Стъклена Интериорна Врата

Това е въпрос на вкус и на практичност спрямо стаите, където ще биват монтират. Цветовете, налични за интериорните врати са безброй много, могат да се съчетават с интериора, с ламината, с плочките или с да са в контраст. Техните покритията са най-разнообразни. Могат да бъдат с PVC фолио, с еко фурнир, с 3D полипропиленов ламинат и много други. Всичко е въпрос на виждане, на усещане и на вкус. Стъклото на вратата може да бъде матово, орнаментно или вместо него да има огледало или цветен принт.

Изберете правилната врата за Вас

При закупуването на една интериорна врата не е най-важна цената ѝ, а практичност, здравина, удобство, шумо- и топлоизолацията, цвят, защото не се прави промяна ежегодно и трябва да се правят планове в дългосрочен аспект и като една дългосрочна инвестиция. Домът е място, където е се чувстваме най-добре.