Входни врати за лятна вила

Селската къща се използва за отдих и съхранение на градински инструменти. В нея рядко остават ценни предмети и домакински уреди, но дори евтиното и просто имущество все пак трябва да бъде защитено. Дървените крила бързо губят своя представителен вид, изискват сложна поддръжка и се отварят лесно. По-подходящо решение би било инсталирането на метална входна врата. Производителите предлагат много оригинални модели, които се различават както по надеждност, така и по атрактивен дизайн.

Изисквания към селските врати

Те са индивидуални за всяка входна врата и зависят от това в какъв тип сграда е инсталиран моделът и колко красив, висококачествен продукт искат да получат собствениците.

Дървена модерна Входна врата за вила

Изолация

Това трябва да бъде задължително, тъй като няма да позволи на стаята да замръзне, а през лятото ще поддържа комфортни условия в стаите.

Брави

Нивото на сигурност и устойчивост зависи от тяхната сложност. Като стандарт е по-добре да вземете два модела врати с различни механизми, тъй като ще отнеме повече време на разбойниците да го отворят.

Покритие

Повече внимание се отделя на външната декорация. Пръскането на прах е оптимално, но са възможни и други. Интериорният дизайн може да бъде различен.

Дебелина на метала

На улицата са монтирани врати със стоманени листове с дебелина най-малко 1,5 мм.

Естетика

Продуктът трябва да се вписва в околната среда и да не се откроява от нея. Колкото по-сложно е крилото на входната врата, толкова по-бързо ще привлече ненужно внимание.

Разнообразяване на Входната врата за къща

Външен дизайн

Прахообразното пръскане работи най-добре при атмосферни и физически влияния. Трудно е да се повреди, да се натроши или да се реже. Има голям избор от нюанси, които ще се впишат идеално в различни дизайни. Той също така предпазва металния лист добре от влага и предотвратява корозията. По-рядко за украса на врата може да се използва винилова кожа или плътен слой. Последните са изработени от дъб или друго трайно дърво и се открояват с високата си цена.

Външно довършване

Селските входни врати отвътре са завършени с MDF панели с PVC фолио или ламинат или втори метален лист с прахово покритие. Първият вариант се откроява с наличността си, голямо разнообразие от нюанси. Освен това покритията имитират добре текстурата и цвета на естественото дърво. Освен това те могат да бъдат оборудвани с огледала, украсени с фрезови или къдрави стъклени мъниста. По-рядко се срещат продукти с фурнир или еко фурнир – материалът е по-скъп и изисква по-сериозни грижи.