Входни врати за лятна вила

Селската къща се използва за отдих и съхранение на градински инструменти. В нея рядко остават ценни предмети и домакински уреди, но дори евтиното имущество, все пак трябва да бъде защитено. Дървените крила бързо губят своя представителен вид, изискват сложна поддръжка и се отварят лесно. По-практично би било, решението за инсталиране на метална входна врата. Ще се изненадате от оригиналните модели, които производителите предоставят. Те се отличават, както по надеждност, така и по атрактивен дизайн.

Изисквания към селските врати

Те са индивидуални за всяка входна врата и са в пряка зависимост, на какъв тип жилищна сграда е инсталиран моделът и колко красив, висококачествен продукт искат да получат собствениците.

Дървена модерна Входна врата за вила

Изолация

Това трябва да бъде задължително, понеже именно тя, не позволява в стаите да падне температурата, а през лятото ще поддържа комфортни условия вътре.

Брави

Нивото на сигурност и устойчивост, зависи от тяхната сложност. Като стандарт е по-добре да вземете два модела врати с различни механизми, защото така ще се забави максимално времето на крадците да проникнат.

Покритие

Повече внимание се отделя на външната декорация. Праховобоядисването дава оптималност, но са възможни и други варианти. Интериорният дизайн може да бъде различен.

Дебелина на метала

На имоти, чиито входове гледат към улицата са монтирани врати със стоманени листове с дебелина най-малко 1,5 мм.

Естетика

Продуктът трябва да се вписва в околната среда и да не се откроява от нея. Колкото по-сложно е крилото на входната врата, толкова по-бързо ще бъде забелязано и може да стане обект на атака.

Разнообразяване на Входната врата за къща

Външен дизайн

Прахообразното боядисване на вратите действа най-добре при атмосферни и физически влияния. Трудно е да се повреди или да се напука. Има голям избор от нюанси, които ще се допълнят взаимно с различни дизайни. То, също така, предпазва металния лист добре от влага и предотвратява корозията. По-рядко за украса на врата, клиентите се спират на винилова кожа или плътен слой. Последните са изработени от дъб или друго трайно дърво и се открояват с високата си цена.

Външно довършване

Селските входни врати отвътре са завършени с MDF панели, с PVC фолио или ламинат или втори метален лист с прахово покритие. Първият вариант се откроява с наличността си, а и голямо разнообразие от нюанси. Освен това, покритията имитират добре текстурата и цвета на естественото дърво. В допълнение, те могат да са и оборудвани с огледала, украсени с фрезовки или всякакви стъклени мъниста. По-рядко се срещат продукти с фурнир или еко фурнир – материалът е по-скъп и изисква по-сериозни грижи.