Намери твоя перфектен избор за входна врата

Изпаднали сте пред дилемата, коя външна врата ще подхожда за Вашето жилище? Нека Ви помогнем да вземете най-добрия избор за своя дом. Не е от голямо значение, дали живеете в панелно, тухлено жилище или къща. Входната врата е от най-голямо значение за сигурността на Вашия дом, но в същото време Ви се иска и да впечатлява с външния си вид.

МДФ панели

Ще Ви дадем възможност да прочетете няколко от многото идеи за перфектна входна врата, погледнато от всеки един аспект. Но нека първо Ви запознаем по-подробно с блиндираните врати с МДФ панели и метална регулируема каса. Това са едни много търсени и предлагани модели входни врати, до момента. МДФ материалът представлява дървесновлакнести плоскости със средна плътност, произведени по метода на сухо пресоване на дървените частици, при по-висока температура и налягане.

Изолацията е от основно значение, всички искаме жилището ни да е шумо- и топлоизолирано. Каменната вата, с която са изолирани вратите, е най-добрият изолатор и точно, поради своите си предимства, е най-предпочитаният вариант. Ако размерите не са Ви стандартни, това не е проблем!

Заключване на блиндираните врати

Предлагат се и по индивидуална поръчка. Следващото предимство на блиндираните МДФ врати е заключващият механизъм – има две отделно работещи заключващи системи, както и още една скрита ключалка – резе от вътрешната страна. Още повече, че притежават шипове, с пасивно действие, които се позиционират направо в касата, при затваряне на вратата. Ако съответно имате притеснения, че зидът Ви е по-широк, това не би било препятствие, защото касата е метална, праховобоядисана с дебелина 1,5 мм., а размерите ѝ са няколко и обхващат до 50 см. Що се отнася до цветове, предлагат богато разнообразие от цветова гама.

Не последно по важност е и фирмата, от която ще направите покупка. Проучете вариантите от магазини, залагайки на компетентно отношение и разнообразие от входни врати! Там ще получите насоки към решение, за което да не съжалявате!