Сезонът на ремонтите – Лятото

За някои летния сезон е моментът, в който ще се отдадат на заслужена почивка, било то на планина или море. Други ще предпочетат освежаване на жилището, а трети искат кардинални промени в дома си. Без значение от кой тип хора сте, магазин Експерт предлага решение за всеки. Ежемесечните промоции позволяват на клиентите ни да сменят интериорните и входните врати на приемливи цени, а за по-голямо улеснение има монтажна група, която ще демонтира старите, и монтира новите вратите професионално. За тези, които не искат да чакат, могат да изберат собствен монтаж.

Интериорни врати Gradde

Можете да изберете високото качество на интериорните врати Gradde, които са изработени от качествени материали и иновативна технология на покритието и изчистени линии на дизайна. Отличителна черта на покритието е, че не се вижда никъде прекъсване. Друго предимство е така наречения фалц. Ролята, която играе е, че добре уплътнява вратата и изолира от шум и студ. Изборът на дръжки е във Ваши ръце, също можете да избирате пълнежа на вратата, цвета и различни вариации на моделите със стъкло.

Интериорни врати Sil Lux

За тези, които искат по-разчупен дизайн, препоръчваме интериорните врати Sil Lux, които са украинско производство. Серията предлага богато разнообразие от цветове, фрезовки и аналози с матирано стъкло, които лесно се допълват при смяна на всички врати в жилището Ви. Покритието е полипропиленов ламинат, на допир е релефен, цветове имитиращи дървесен фурнир. Вратите са безфалцови и прилягат плътно в касата. Масивни и по-тежки от серията интериорни врати Граде, плътните модели по дължина са оребрени с масивна иглолистна дървесина, а при моделите със стъкло, то е по цялата дължина на крилото, добре захванато с държачи.

Дали ще изберете високото качество на Gradde, или разчупените модели на Sil Lux, магазин Експерт дава 5 години гаранция на вратите. Ако сте решили да идете на почивка, вместо да закупите врати, шоурума предлага вариант за закупуване на изплащане.

Изживейте летния сезон пълноценно!