Как да изберем подходящ цвят за входната си врата?

Не позволявайте Вашият дом да се слее с фона. Ще останете изненадани как един слой боя може да промени изцяло интериора. Можете да експериментирате с цветове от лилаво, до ярко жълто или червено. Изберете цвят, който най-добре описва Вашата личност.

Жълт

Добре дошли на  посетителите на весела  къща с този цвят входна врата. Жълтото често се идентифицира с щастие, висока енергия и топлина. Тази врата ще озари тъмният и мрачен фон.

Ярко червено

Червеният е известен като цвят, който носи живот, сила и страст.  Пренесете жизнеността в дома си.

Тъмно червено

Ако ярко червеното Ви се струва прекалено дръзко за дома Ви, изберете няколко тона по-тъмно. По-изискано е, а някои нюанси на тази гама могат да изглеждат почти като неутрални.

Оранжево

Оранжевото е символ на топлота и чиста енергия. Оранжевият цвят е олицетворение на позитивизма, хумора и приятелските отношения.

Зелено

Най-често зеленото олицетворява оптимизъм, изобилие. Свързваме го с природата и спокойствието. Той успокоява психиката. Освобождава Ви от лоши и ненужни мисли.

Син

Въпреки че, често се среща в закрити помещения, по-ярките нюанси на синьото рядко се появяват върху някоя входна врата. Със сигурност ще привличате внимание и ще внесете цветна нотка в квартала си.

vrata2

Лилаво

Както при оранжевото, използването на прекалено много лилаво може много бързо да се превърне в натрапчиво и отблъскващо. Придържайте се към умерен нюанс на цвета и смело боядисайте входната врата на дома си. Независимо, дали Ви харесват топли или хладни тонове, лилавото може да освежи всяка къща.

Черно

Лъскавите черни врати са класика. Можете да използвате и други акценти, за да я свържете с останалата част от интериора.

Изборът на цвят остава изцяло във Ваши ръце, развихрете въображението си, експериментирайте и открийте още 5 начина да преобразите входната си врата, като постигнете най-добрият резултат! Такъв, който ще Ви удовлетвори и ще Ви кара да се усмихвате всеки път, когато погледнете входната си врата!