Graddе – интериорни врати с уникален дизайн

Лесно разпознаваеми са заради своят уникален, стилен и неповторим дизайн. Предлагат се девет на брой основни модела. Всеки един от тях се идентифицира със собствена, отличаваща се визия. Разбира се, като представители на марката, интериорните врати си имат свои сходни характеристики, по които си приличат. Например, можем да забележим, че всички интериорни врати от серия Gradde са с геометрични фигури.

Защо Gradde интериорни врати?

Gradde дават възможност от широк цветови избор – Сибирска лиственица, Дъб вераде, Ясен вералинга, Шведски дъб, Череша сан Диего и Орех рибейра. Всеки един от моделите врати за интериор има възможност да бъде в тези цветове. Повърхностния слой на интериорни врати Gradde е примес между меланинови смоли и дървесни частици. Характеризира се с устойчивост при надраскване. Тук е важно е да отбележим, че двата най-тъмни цвята от всяка серия са клас АА+, тоест имат още по-добро покритие и по- добра устойчивост.

Елегантна сива интериорна врата със сива дръжкаСтъклата на интериорните врати са Чинчила и Бял мат. Чинчилата е по-грапаво стъкло с ресни. Моделите, които се предлагат с него са – Blomendal, Wartburg, Zwinger. Моделите Bergendorf, Schwerin, Reichsburg, Aaven, Axel са със стъкло Бял мат (промени не могат да се правят).

Gradde предлагат и разнообразие от 10 модела дръжки за интериорни врати, с различна форма, големина и дизайн. Три от моделите дръжки могат да бъдат в цвета на интериорната врата – Zen, Pino, Aden.

Като конструкция вратите от марката Gradde са малко по-специфични от останалите врати, които предлагаме. Крилото на вратата се състои от две HDF плоскости, между които имаме пълнеж от вида „пчелна пита”, осигуряващ шумо и топлоизолация. Формата на первазите им е права, а крилото е укрепено върху стационарен перваз с три на брой осови панти. По цялото протежение на касата има уплътнение.

Важно е да споменем и удобството от PVC езикът, с който са привилегировани избралите тези интериорни врати. Той спомага за крехкото, безшумно затваряне на крилото. Вратата е максимално олекотена и така опасността от провисване на крилото е намалена до минимум. При необходимост, представителите на Gradde, могат да бъдат подрязвани във височина. Разбира се, ако си оформите своя перфектен отвор при прави, равни стени, няма да имате допълнителни довършителни дейности.

Gradde Ви предлага един изчистен, луксозен и ценови добър избор!