Как да съчетаем цвета на вратите си с тези на интериора си?

Изключително интересна за всяка жена е темата за съчетаване на цветовете в интериора на жилището ѝ. Каквато и промяна да се прави в дома ни, трябва да се стараем добре да съчетаем детайлите. Цветовете на интериорните врати са от огромно значение за интериора на всяко жилище, те преобразяват и най-скучния интериор. В зависимост от вече ползваните цветове ние можем да изберем и цвета на вратите си. Най-често ползваните цветове обикновено са златен дъб, дъб сонома, венге, бял, светъл дъб и скоро нашумелите нюанси на сиво. След като вече имаме опорна точка за това как да изберем цвета можем да започнем с подбора на формите на стъклата. Отново е добре да обърнем внимание на вече направения интериор и да определим формите, които преобладават в него. Ако имате форми с по-силно изразени геометрични форми, то и интериорните врати е за предпочитане да са с такива форми на стъклата.

Интериорна врата Gradde Bergedorf, цвят Ясен Вералинга

Ето, пример за такива модели с прави геометрични форми, в един от изброените по-горе цветове. Врата в сивата гама с квадратна форма на стъклата, това е изключително стилен модел. Ще вметнем, че този модел е прекрасен избор и за офис помещения.

Преминаваме нататък към интериор с изразени флорални мотиви или с малко по-разчупени форми заложени в него. Съответно ще покажем модели интериорни врати с подходящи за този тип интериор. При тези модели имаме доста извити форми на стъклата и познати за нас цветове като златен дъб, венге и бял. Подходящи за по-голям процент от интериорите на жилищата ни.

И последният вид са вратите съвсем гладки без никакви елементи, фрезовани повърхности, без стъкла и т.н. Това са съвсем семплите врати и позволяват да бъдат поставени навсякъде и на фона на всеки интериор. При тях единствено е необходимо да намерим подходящ цвят, в който да са изработени.

Сведохме избора Ви до това само да отделите време да прецените в коя категория интериор попадате и от там вече да намерите коректна фирма с подходящ модел и цвят.

Успех!