Врати с нестандартни размери

В търсене на смели, интересни интериорни врати, дизайнерите често са толкова увлечени от творческия процес, че надхвърлят всички възможни стандарти. Все по-често хората търсят врати за къща с нестандартни размери, но e трудно да се намери и вместо това избират врати по поръчка с различни размери и дизайн, което прави интериора уникален и неустоим.

Защо вратите с размери по поръчка стават все по-популярни

17 Dutch Doors Were Absolutely Loving

Когато правят ремонт в къща, мнозина се сблъскват с факта, че интериорните врати са твърде големи или тесни, високи или ниски, с една дума, нестандартни. Проблемът възниква, когато хората купуват стари къщи, където всичко е направено на ръка, опитвайки се да ги реновират с високо качество. Този проблем е важен и за тези, които искат да направят дизайна на апартамент или селска къща по-свеж, по-интересен, отклоняващ се от стандартите. Така че, за да не разширявате отвора до желания размер или да не изграждането, което ще отнеме много време, усилия и ще изисква допълнителни разходи, по-добре е веднага да поръчате интериорни врати по ваш размер, които да пасват идеално. Висококачествените врати от производителя са надеждни, практични, красиви опции, които могат да бъдат разработени според индивидуален дизайн, което ще помогне да се реализират възможно най-добре всички идеи на дизайнерите. В колекцията от модерни нестандартни интериорни врати има доста атрактивни и оригинални разновидности, сред които си струва да се отбележи следното:

  • двукрили врати – красиви и практични;
  • големи плъзгащи се врати – могат да служат като добра преграда между различни зони на стаите.

Всяка опция за нестандартни интериорни врати, по свой начин, изглежда оригинална и красива, такива дизайни са издръжливи и практични за употреба, а относно избора на материали за производство и опции за дизайн, трябва да се консултирате, за да изберете наистина оптималния вариант.

Врати по поръчка във фирма. Какви са предимствата?

Door And Moulding 1

Висококачествените врати по поръчка от най-добрите фирми са най-успешното решение. При поръчка на надеждни врати от производителя, клиентите получават следните предимства:

  • майсторите бързо правят врати от всякакъв размер;
  • специалистите с готовност работят върху дизайни на нестандартни форми, които изглеждат невероятно в интериора;
  • професионалните занаятчии не само вършат добра техническа част от работата си, но и подхождат творчески към процеса на създаване на врати, което ви позволява да получите модели с уникален дизайн;
  • цената за поръчка на интериорни врати от производителя винаги ще изненада приятно и зарадва.
Slim Frame 50 Industrial 4l Single Double Pocket Doors Any Size Colour

Ако човек се нуждае от дъгообразни, плъзгащи се или двукрили врати, той трябва да поръча производството им сега понеже отнема повече време за изработка. Специалистите ще се погрижат вратите, изработени по поръчка, да отговарят на всички стандарти за качество, а също така да изглеждат привлекателни на външен вид. Качествените врати от производителя са най-добрият избор за тези, които са свикнали да получават най-доброто, а възможността да правят интериорни врати по поръчка дава на клиентите повече възможности за успешен дизайн на собствения им дом.