Стъклен свят

Домът е творческо място, в което изразяваме самите себе си. Вратите са много важен и тънък момент от интериора на нашето жилище. Примерно стъклените моделите с принт са подходящи както за домове, така и за офиси, обществени сгради и заведения. Вратите с принт са изработени от закалено стъкло. Също така е създадено по технология, която гарантира, че при евентуално счупване няма опасност да се нараним.

Стъклена врата за стаята на детето

Стъклените крила с принт могат да бъдат едностранен и двустранен, както и с избрано от клиента изображение. А точно това пък ни дава възможност да поставим такава врата на стаята на нашето дете с принт на картинка от любимата му книжка и изцяло да го пренесем в света на приказките. Колко приказно звучи, нали? Детска стая с врата към детските фантазии, като в приказката за Алиса в страната на чудесата. Колко много радост и детски усмивки може да донесе една врата, както и да направи стаята любима.

Стъклена врата за детска стая

Не само детската стая, но и кухнята е мястото, в което прекарваме доста голяма част от времето. Стая, в която се нуждаем от светлина и уют, за да сътворим вкусната вечеря скрита зад стилно изглеждаща врата и да създадем една приятна атмосфера след напрегнатия ден….

Холът и всекидневната пък са местата, в които посрещаме всичките си гости, вратите там трябва да бъдат стилни, интересни, да създават комфорт и зареждат с положителна енергия, придаващи свеж вид на помещението. Могат да са портални и гравирани. Например съчетание от много интересно комуникиращи си геометрични фигури:

Стъклена врата с геометрични фигури

Стъклените врати са подходящи и стоят изискано, поставени на баня или тоалет, придават завършена визия на дома. Една прекрасна идея за добрия интериор.

Стъклена врата за банята

Тоалетната е мястото за уединение. Там е подходящият модел в цвят бял мат. Тези врати допринасят допълнително за уюта и красотата на нашето жилище, за една по-нестандартна индивидуална визия. Символ са на изискан и изтънчен вкус.

Стъклена врата за баня

Основните акценти падат върху модерната и атрактивна визия на дома, за да може собственикът да се радва на всичко това, се залага точно на изчистената стилистика придаваща усещането за лекота и цялостно завършване на интериора, ето защо стъклените врати се предпочитат за съвременните сгради.