Стъклен свят

Домът може да се разглежда като креативно място, където изразявате самите себе си. Вратите са специфични елементи, имащи своето тънко отношение към интериора на Вашето жилище. Ако вземете, например, моделите направени със стъкло, но с принт – можете да сте сигурни, че те ще са красиво изглеждащи в работни помещения, в сгради от обществено значение, заведения, така и в пространства в домовете. Вратите с принт се отличават от стандартното стъкло, защото те притежават от типа закалено. Също так стъклото им се произвежда по технология, гарантираща, че при случай на инцидент, не съществува начин да се нараните.

Детска стая и стъклена врата

Крила с принт и изцяло от стъкло, могат да бъдат с едностранно и двустраненнно, както и с избрано от клиента изображение. А точно това пък Ви дава възможност да поставите такава врата на стаята на Вашето дете – с принт на картинка от любимата му книжка и изцяло да го пренесете в света на приказките. Колко приказно звучи, нали? Детска стая с врата към детските фантазии, като в приказката – „Алиса в страната на чудесата“. Колко много радост и детски усмивки може да донесе една врата, както и да направи стаята любима.

Стъклена врата за детска стая

Не само детската стая, но и кухнята е помещението, в което прекарвате известно време от ежедневието. Стая, в която се нуждаете от светлина и уют, за да сътворите вкусна вечеря скрита зад стилно изглеждаща врата и да създадете една приятна атмосфера след напрегнатия ден.

Стъклената врата е част от всекидневната

Холът и всекидневната пък са местата, в които посрещате всичките си гости, вратите там трябва да бъдат стилни, интересни, да създават комфорт и зареждат с положителна енергия, придаващи свеж вид на помещението. Могат да са портални и гравирани. Например съчетание от много интересно комуникиращи си геометрични фигури:

Стъклена врата с геометрични фигури

Стъклените врати подхождат напълно и стоят изискано, поставени на баня или тоалетна, те придават завършена визия на дома. Една прекрасна идея за добрия интериор.

Стъклена врата за банята

Тоалетната е специфично място за уединение. Там е подходящ модел в цвят бял мат. Тези врати допринасят допълнително за уюта и красотата на Вашето жилище, за една по-нестандартна индивидуална визия и стават символ са на изискан и изтънчен вкус.

Стъклена врата за баня

Все по търсени стават акцентите върху модерната и атрактивна визия на дома. За да може собственикът да се радва и да е доволен, се залага точно на изчистената стилистика, придаваща усещането за лекота и цялостно завършване на интериора, ето тук стъклените врати се явяват прекрасно допълнение в съвременните сгради.