Тенденции на интериорните врати – удобен наръчник

Тази година, от Врати Експерт ще Ви представим най-модерните интериорни врати. Когато планирате нов строителен проект или ремонт на дома, също е полезно да сте наясно с общите тенденции, които могат да повлияят на други елементи на интериорния дизайн по-рано в процеса. Разбира се, всички ние имаме свой собствен стил, но наличието на представа за желаната естетика ще помогне, когато се опитвате да постигнете цялостен „външен вид“.

Нюанси на сиво, толкова актуално, че е горещо

Сивото продължава да бъде много популярно в интериора. За разлика от много други цветове, нюанса на сивото, отговаря на всяка среда – когато се използва тъмно, той излъчва съвременния клас, когато се използва бледо, той отразява красиво светлината, като същевременно постига фин по-приглушен вид от бялото.

Едно нещо е сигурно: ако се спрете на сивото за цвят на Вашите интериорни врати, ще се впишете перфектно в съвременните тенденции.

Актуализиране на класически врати

Въпреки, че мнозина все още харесват вида и усещането за традиционен стил на вратата – например, има масивна привлекателност за нашите врати – виждаме, че все повече хора избират да актуализират класически стилове с модерен обрат в различно покритие. Предвиждаме, че класическите дизайни на врати със съвременно ламинатно покритие стават все по-интелигентни в интериора.

Същият цвят врата, различно покритие

Едно нещо, което забелязахме, че тенденцията на хората е да избират един дизайн на интериорните врати, който им харесва, за целия дом, но да го имат в различни покрития за различните етажи. Много хора ще изберат един стил, но да го имат в чисто бяло за горния етаж, или дъб, или орех за жилищното пространство.

Нашите врата са идеалният пример

Те също така избират остъклена версия, която да съответства на избрания от тях дизайн, за да внесе повече светлина в избраната от тях зона.

Ако обмисляте интериорни врати в стила на класика за вашия дом, вие сте на път за безопасен залог, тъй като много хора все още обичат този класически външен вид. Имайки предвид горната точка, защо да не изберете дизайна, който харесвате, но да го имате в различни облицовки в целия дом: дъб, бял или орех.