Защо да изберем входна блиндирана врата от серия Елеганс с МДФ обличане?

С напредването на технологиите и огромното разнообразие от входни врати, все по-често срещаме предлагането на МДФ врати с опция за обличане на касата с МДФ плоскости. Може би много клиенти се чудят защо да изберат входна врата с облечена каса. Ще ви представим някои ключови плюсове.

Блиндираните врати са най-добрият избор

Чисто визуална няма как да отречем колко добре изглежда блиндираната врата на входа на дома. Прави цялостната картина изчистена, уютна и придава сигурност и качество.

Дори металните китайски врати предлагат обличане на касата, но с первази от интериорни врати. Тук имате предимството да изберете точно в какъв цвят да бъде облечена касата. Дали да е цвят подобен или напълно доближаващ се до Вашата врата или пък съвсем различен цвят, с който вратата ви да контрастира.

За да добиете максимална представа е хубаво да посетите магазин за врати, който предлага входни с МДФ с облечена каса и такива, които нямат опцията за обличане на касата. Ще видите, че обличането с МДФ плоскости прикрива металната рамка и се открояват, защото е от същия цвят и същия материал като вратата. Визуално изглежда много по-добре и някак по-завършена.

Друг плюс, който имат блиндираните врати е, че се предлагат в два размера. Серия Елеганс, която се отличава със стандартния си размер 90/200, тоест вашият строителен отвор трябва да бъде 95/203. Крилото на вратата е цели 9см, което е с 2см повече от всички останали врати. Ако това не е достатъчно, забележете шиповете, които имат и дават по-добра защита на вратата при разбиване.

Блиндираните врати от Серия Елеганс разполагат с цели 8 шипа, което отново е с два повече от всички останали. Цветовете са едни от най-предпочитаните, а именно: бяла, или още казано цвят Арктика, тъмна – Тъмен орех, Светла – дъб вераде и още един цвят в най-тъмната гама – венге. Серия Елеганс предлага още поставяне на алармена система.