Защо да изберем блиндирана врата от серия Елеганс с МДФ?

С напредването на технологиите и огромното разнообразие от входни врати, все по-често срещаме предлагането на МДФ врати с опция за обличане на касата с МДФ плоскости. Може би, много клиенти се чудят защо да изберат готова облечена каса, с която вратата се предоставя? Ключовете моменти са няколко, затова им обърнете няколко минути, за да се запознаете.

Блиндираните врати са най-добрият избор

Чисто визуално не може да не се съгласите, че блиндираната врата на входа на дома, изглежда доста добре. Прави цялостната картина изчистена, уютна и придава сигурност и качество.

Дори, металните китайски врати предлагат обличане на касата, но с первази от интериорни врати. Тук имате предимството да изберете точно в какъв цвят да бъде облечена касата. Дали, да е цвят подобен или напълно доближаващ се до Вашата врата или пък съвсем различен цвят, с който вратата Ви да контрастира.

За да добиете максимална представа е хубаво да посетите магазин за врати, който предлага входни с МДФ с облечена каса и такива, които нямат опцията за обличане на касата. Ще видите, че обличането с МДФ плоскости прикрива металната рамка и се открояват, защото е от същия цвят и материал точно като самото крило. Визуално изглежда много по-добре и някак по-завършена.

Друг плюс, който имат блиндираните врати е, че се предлагат в два размера. Серия Елеганс, която се отличава със стандартния си размер 900/2000 мм., тоест отвор за поставяне на вратата, трябва да бъде 950/2030 мм. Крилото на вратата е цели 9 см, което е с 2 см. повече от всички останали врати. Ако това не е достатъчно, забележете шиповете, които имат и дават по-добра защита на вратата при разбиване.

Блиндираните врати от запомнящата Серия Елеганс, разполагат с цели 8 шипа, което отново е с два повече от всички останали. Цветовете са едни от най-предпочитаните, а именно – бяла или още казано цвят Арктика, тъмна – Тъмен орех, светла – Дъб вераде и още един цвят в най-тъмната гама – венге. Елеганс превъзхожда и с това, че позволява и поставяне на алармена система.